Felkerül az internetre Jimmy halálának története?

Forrás: TV2 -
halál kézirat másolat Jimmy Hulé Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb fordulat -Hulé Éva fogadott fia lemásolta a könyvet, amelyben a Király halálának igaz története szerepel. Állítólag.

Ahogy a Life.hu is megírta,legutóbb arról szóltak a hírek, hogy Jimmy halálának szemtanúja, Hulé Éva egy könyvben írta le az utolsó éjszaka történéseit. A dokumentumot azonban elégette, mielőtt meghalt. Bár az elhunyt nő ügyvédje, dr. Gerencsér András a Life.hu-nak korábban azt mondta, nála nincs semmiféle kézirat, az ügyet pedig már rég lezárták, a Story viszont most azt írja, felbukkant a nő fogadott fia, aki azt állítja, a kézirat másolata nála van.

Hulé Éva Forrás: TV2

A férfi elmesélte, Éva a Zámbó család barátja volt, sok mindent látott, hallott, de nem beszélt róla, naplójában viszont mindent megírt. A botrány után az asszony attól félt, megölik, hogy megszerezzék a kéziratot – mondta a férfi, aki anno a kórházban ismerkedett meg Huléval, aki végül már a fiának szólította. „Elégette a kéziratot, de hónapokkal korábban velem készíttetett róla egy másolatot. Azt mondta, hogy ez az örökségem" – árulta el Tamás, aki még nem tudja, mit tegyen, feltegye az internetre vagy jelentesse meg könyv formájában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.