Elrabolta egy rajongója Kállay-Saunderst

Forrás: AFP/Bax Lindhardt -
lövöldözés elrablás Eurovíziós Dalfesztivál titok Kállay-Saunders András féltestvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelmével együtt egyszer „elrabolták" és túlélt egy lövöldözést is – viharos életéről mesélt az Eurovízión remekül helytálló énekes. 

Meghökkentő titkairól vallott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének ötödik helyezettje. Kállay-Saunders András a Story magazinban elárulta például, hogy gyerekkorában egy világsztár is ringatta: édesapja ugyanis jó barátja volt a nemrég elhunyt Lou Reednek. Kevesen tudják róla, hogy van egy 14 éves féltestvére, Marisa Saunders, aki Kaliforniában él.

Forrás: AFP/Bax Lindhardt

Elmondta azt is, hogy egyszer, még a Megasztár idején „elrabolták" kedvesét, Tolvai Renit és őt. Két fiatal felajánlotta nekik, hogy hazaviszi őket a műsor után. Ők beleegyeztek, útközben elaludtak, reggel pedig Albertirsán ébredtek, a rajongók otthonában. Sőt, egy lövöldözést is túlélt már. Részletek a magazinban!

Berki: „Nekem jönnek a milliók, ha akarom, ha nem"http://www.life.hu/bulvar/20140515-berki-krisztian-az-edes-elet-celebje-egy-allaskereso-reklamfilmben-vasalgat-es-osztja-az-eszt.htmlAz Édes Élet celebje egy álláskereső reklámban vasalgat és közben egy szál gatyában megmondja a tutit. Minden mondata súlyos. Nálunk kiverte a biztosítékot!TV + BulvárOrigoSzemet vetett Vajna Tímeára az RTL Klubhttp://www.life.hu/bulvar/20140515-az-rtl-klub-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban-szerepeltetne-vajna-timeat.htmlAz RTL Klub újraindítja valóságshow-ját, a Celeb vagyok, ments ki innent, amelyben a dzsungel mélyére vetik a celebeket. Ebben szánnak szerepet Andy Vajna ifjú feleségének. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKapócs Zsóka: "Már itt sem vagyok"http://www.life.hu/bulvar/20140514-kapocs-zsoka-utazni-indul-a-valasa-utan.htmlFreedom, azaz szabadság. Ezt a szót látni napok óta Kapócs Zsóka hivatalos rajongói oldalának borítóképén. A színésznő, aki Habony Árpáddal kötött házassága után nem sokkal jelentette be, hogy válik, hamarosan az országot is elhagyja.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.