munkanélküli éneklés Megasztár Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszűnt a kétgyermekes Szíj Melinda munkahelye, ahol 20 évig dolgozott anyagbeszerzőként, és ahonnan 200 emberrel együtt bocsájtották el tavaly év végén. A Megasztár 5 felfedezettje nem esett pánikba, a sors közbelépésének tekinti a történteket, ami az éneklés felé terelte. 

Amikor kiesett Melinda a Megasztárból, választhatott, énekléssel foglalkozik, vagy pedig visszamegy a munkahelyére. A munkaadójához lojális, törékeny asszony a stabil életet választotta, és csak szabadidejében lépett fel a környező településeken. Most, hogy lépnie kellett, az éneklés mellett tette le a voksát, a zene felé húz a szíve. Már nem keres állandó munkát, igaz, azt még kipróbálta, milyen lenne titkárnőként dolgozni. Részt vett az Év Titkárnője pályázat sajtótájékoztatóján, ahol bejelentették, hogy keresik az év titkárnőjét.

Kattints a képre a galériáért! Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Nem bántam meg, hogy annak idején úgy döntöttem, a gyárban folytatom az életemet. Ha tudom előre, hogy el fogok esni, akkor leülök, de nem tudtam. A világunk is folyamatos változásban van, az új struktúra ezt hozza magával, ebből nem vonhatjuk ki magunkat. Új követelmények, új helyzetek köszönnek ránk. Nem mérgelődni, magyarázkodni kell, hanem meg kell fogni ezt a lehetőséget, vagy az üzenetét, amire a sors rá akar bírni minket. Engem egészen egyszerűen ki akart lökni a komfortzónámból. 20 éven át kialakult életritmusom volt, belekényelmesedtem. Az élet új kihívásokat nyújtott, amikor kirántotta alólam a szőnyeget. Olyan kényszerhelyzetbe állított, hogy mindent újra kellett gondolnom. De nem félek a változó világtól. Meghoztam a döntést, a zenei pályán próbálnék érvényesülni. Egy olyan szakmai menedzsment áll a rendelkezésemre, ami eddig nem volt mögöttem. Egyszerre érkezett meg minden, zenésztársak, művésztársak kifejezetten nekem szóló dalokat írnak, és már kaptam visszajelzés a nézőktől, hogy szeretik az új irányvonalat" - mesélte egy szuszra Melinda, aki tisztában van vele, hogy az imidzsén is kell valamit változtatni.

Már nem biztos, hogy az egykor megszeretett, kék kardigános, nylonszatyros, egyszerű asszony stílusával lehet rajongókat szerezni. "Kompromisszumos döntést fogunk hozni, kitalálunk egy új arculatot, amely kellemesebb megjelenést tesz lehetővé. Leszögezném, hogy totális arculatváltásról nem beszélhetünk, van egy sajátos lényem, amit megismertek az emberek. Ilyen vagyok, ebből nem szeretnék kilépni. Nem megyek el szélsőségekbe, csak olyat veszek fel, ami az egyéniségemhez, koromhoz illeszkedik, amiben a sanzonokat, lírai dalokat lehet énekelni. Stylistra biztos, hogy szükségem lesz" - árulta el az énekesnő, akinek a megélhetését jelenleg a végkielégítése teremti meg. A biztos érzelmi hátteret a mindennapokhoz pedig új szerelme biztosítja.

VV Olivér elhagyja az országothttp://www.life.hu/bulvar/20140515-simor-oliver-a-valovilag-egykori-macsoja-ugy-dontott-elhagyja-az-orszagot-mert-nem-erzi-magat.htmlA ValóVilág egykori macsója nem érzi magát biztonságban Magyarországon, ezért döntött úgy, hogy elhagyja hazáját.TV + Bulvár--Tolvai Reninek kevés ideje marad szerelmérehttp://www.life.hu/bulvar/20140513-tolvai-renata-elhagyja-az-orszagot-kulfoldon-epit-karriert.htmlA Megasztár 5 győztese már régóta külföld felé kacsingatott, és ezen a nyáron véghez is viszi terveit: egy kis időre elhagyja Magyarországot.TV + BulvárOrigoCuki szőke kislány volt Kapócs Zsókahttp://www.life.hu/bulvar/20140515-kapocs-zsoka-szineszno-kislanykori-fotot-posztolt-magarol.htmlA színésznő már kislánykorában is gyönyörű volt - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a fotó, amit közösségi oldalán posztolt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.