Ál-Hugh Hefnerrel fotózkodott a magyar modell

átverés modell fotó Lévai Adrienn Hugh Hefner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lévai Adri azt hitte, hogy a Playboy királlyal találkozott - aztán közben mégsem. 

Jól megtréfálta a mexikói Cancunban Lévai Adrit egy Hugh Hefner hasonmás. A DJ-ként is fellépő lány a Facebook-oldalán posztolta a közös képet, amelyről kiderült, nem teljesen hiteles – írja a Bors, ahol a fotót is megnézheted.

Forrás: facebook/Lévai Adrienn

„Volt egy pipázó, ősz hajú, idősebb férfi. Feltűnt, hogy több fotós is odament hozzá és megmutatta neki a képeket, sőt egyikük azt is mondta neki, hogy oké, Mr. Hefner. A lányok is nagyon izgatottak lettek az öregúr láttán, mindenki arról kezdett pusmogni hirtelen, hogy maga a Playboy atyja, Hugh Hefner van itt. Úgy rendeztem, hogy mellé keveredjek, egy mosoly, és máris kattogtak körülöttem a gépek. Az egyiket azonnal ki is posztoltam a Facebookra. Egy barátom írt rám pár perc múltán, hogy valami nem stimmel, mert az igazi Hefner legalább egy tízessel öregebb, mint a képen látható úr. Pedig ő már arról beszélt, hogy bizony címlaplányként is el tudna engem képzelni a Playboyban" – nevetett a történteken a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.