Végleg vége VV Charlotte és VV Simon kapcsolatának

Forrás: RTL Klub -
VV Charlotte RTL 2 ValóVilág 6 VV Simon szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja még Charlotte cáfolta a Simonnal való szakításukról szóló híreket, Simon viszont elárulta a szakítás okát. Most  végre egybehangzóan állítják: a szerelmüknek vége.

"Nagyon tetszett benne, hogy olyan talpraesett és tapasztalt, igazi érett nő. Nekem azelőtt fia­talabb, egyetemista barátnőim voltak, és nem találkoztam hozzá hasonlóval. A vidéki diáksrác belezúgott a harsány budapesti lányba"mesélte a Blikknek Simon, aki azonban hamar rájött, nem illenek össze Charlotte-tal, akinek eljegyzési gyűrűt is terveztetett.

Forrás: RTL Klub

"Odabent a villában is gyakran mondogattuk, olyan a kapcsolatunk, mint a hullámvasút sínek nélkül. Egyik pillanatban istenien éreztük magunkat, a másikban már nem is szóltunk egymáshoz. Két hónapot vártam idekint Charlotte-ra, és az alatt az idő alatt is sokat gondolkodtam azon, hogy nem passzolunk össze. Hiába voltam szerelmes belé" – tette hozzá, és arról is beszélt, elhamarkodott volt részéről a lánykérés.

"Odabent valódi érzelmeket tápláltam iránta, de miután Charlotte kijött, és újra találkoztunk, kiábrándultam belőle. Aztán megbeszéltük, se ő, se én nem akarunk távkapcsolatban élni, végül én mondtam ki, hogy hagyjuk" – árulta el az egykori villalakó.

"Vártam, hogy visszakapjam őt, és boldog voltam, amikor újra megölelhettem. De nagyon megviselt, hogy ország-világ előtt megkérte a kezem, aztán meggondolta magát. Én igyekeztem, próbáltam menteni a menthetőt, de hiába. Simon azzal támadott, hogy meg akartam őt változtatni. Én ezt nem így látom. Miután kijöttem a villából, akkor derült ki, hogy ő el akar zárkózni ettől a világtól, haza akar menni tanulni, és én már nem férek bele az életébe" – mesélte a szakításukról Charlotte a napilapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.