Voksán Virág pórul járt

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Facebook Voksán Virág közösségi oldal dj.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell-DJ a közösségi oldalán számolt be arról, hogy kellemetlenség érte. 

Voksán Virág azon hírességek közé tartozik, akik szinte minden lépésükről beszámolnak rajongóiknak, és ha bánatuk van, egészen biztosan nyitott fülekre találnak. Ez esetben is így történt.

"Feltörték a napokban a Facebookom, úgyhogy ha furcsa vagy obszcén üzeneteket kapott tőlem valaki, akkor elnézést érte! Azóta jelszócserével sikerült kizárnom az illetőt! Hál' istennek több kárt nem okozott" - panaszolta Virág, akit oldalának követői azonnal el is láttak tanácsokkal. A legtöbben azt javasolták az egykori playmate-nek, úgy állítsa be az oldalát, hogy a jelszó mellett minden belépéskor kódot kelljen használnia.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Berki miatt sül le a bőr Pamela képéről http://www.life.hu/bulvar/20140516-a-tv2-edes-eletenek-sztarja-hodi-pamela-kiakadt-hogy-berki-krisztian-alsogatyaban-ment-hazat-nezni.htmlFogadott és veszített, ezért egy napot alsónadrágban kellett töltenie Berki Krisztiánnak. A testépítőt persze ez egyáltalán nem zavarta... TV + BulvárOrigoVégleg vége VV Charlotte és VV Simon kapcsolatánakhttp://www.life.hu/bulvar/20140516-az-rtl-2-valovilag-6-szereploi-vv-charlotte-es-vv-simon-szakitottak.htmlPár napja még Charlotte cáfolta a Simonnal való szakításukról szóló híreket, Simon viszont elárulta a szakítás okát. Most végre egybehangzóan állítják: a szerelmüknek vége.TV + Bulvár--Szemet vetett Vajna Tímeára az RTL Klubhttp://www.life.hu/bulvar/20140515-az-rtl-klub-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban-szerepeltetne-vajna-timeat.htmlAz RTL Klub újraindítja valóságshow-ját, a Celeb vagyok, ments ki innent, amelyben a dzsungel mélyére vetik a celebeket. Ebben szánnak szerepet Andy Vajna ifjú feleségének. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.