Nem hagyhatja el a börtönt Damu Roland

Fotó: Nagy Attila - Origo -
elutasítás Damu Roland feleség börtön szabadság kérvény Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elutasították a színész szabadságkérelmét.

Damu Roland hiába kérvényezte, hogy hétvégente hadd járjon haza feleségéhez, nem kapta meg az engedélyt. A Palácsik Tímeával (ma már Vajna Tímea) szemben elkövetett bántalmazás és erőszak miatt négy és fél évre ítélt egykori sorozatszínész korábban azért kérte áthelyezését Tiszalökről Tökölre, hogy közelebb legyen az Érden lakó Edinához. Most pedig kihasználva, hogy április óta túl van büntetése felén, és lehetősége van rá, újabb kedvezményt akart kicsikarni - írja a Blikk.

Fotó: Nagy Attila - Origo

Sebestyén Tamás, a színész ügyvédje megerősítette: a börtönbüntetés felének letöltése után adható a hazajárási kedvezmény, ám arról az adott büntetés-végrehajtási intézet dönt, hogy erre mikor látja elérkezettnek az időt. „Ügyfelem több dicsérettel rendelkezik, jó magaviselete ellen nem lehet kifogás, ezért reméljük, hogy az áprilisban elutasított kérvényét nyár végén, ősszel másként bírálják el. Az elutasítás oka is csupán annyi volt, hogy a tiszalöki áthelyezése óta még kevés időt töltött Tökölön" – mondta a lapnak Damu jogi képviselője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.