Nagyobb mellekre vágynak a villalakók

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
mell VV Iza VV Charlotte műtét implantátum VV6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág hatodik szériájának lányai nincsenek megelégedve a mellükkel. Kapva kapnak az alkalmon, ha egy plasztikai sebész felajánlja, hogy a hírverésért cserébe apró kebleiket egy szép nagy implantátummal felturbózza. VV Iza és Charlotte hamarosan kés alá fekhet.

Mindkét lány kacérkodik a gondolattal, hogy nagyobb ciciket csináltat magának. A túl nagy keblek nem vonzzák őket, de a természetesnek tűnő implantátumokat szívesen elfogadnának.
A természetesség híve vagyok, de amikor elkísértem VV Alexát a plasztikai sebészhez, és megláttam a mellimplantátumokat, eljátszottam a gondolattal. Belepróbáltam a melltartómba, hogyan is áll, és nagyon elgondolkodtam rajta, hogy ha lenne egy ilyen lehetőségem, élnék-e vele. Nincs olyan nő, aki teljesen elégedett lenne a kebleivel. Nekem átlagos méretem van, de tudom, hogy a szakmámban, a DJ pult mögött akkor mutat jól egy lány, ha szép nagy a melle. Leginkább természetes méretet szeretnék.

VV Iza és VV Charlotte Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

VV Izát sem a műtét, sem párja, Krisztián ellenkezése sem riasztja vissza - írja a Blikk.

„Nem szeretnék óriási ciciket, csak olyat, mintha természetes lenne. Már nagyon régóta vágyok rá, hogy megnagyobbíttassam a mellem, és talán most valóra is válik. Azt gondolom, hogy jobban érezném magam tőle és magabiztosabban öltözködnék is" – magyarázta Iza, akinek párja, Krisztián nem rajong az ötletért.
„Nekem nem tetszik, túlságosan műnek találom, ha egy lánynak meg van csináltatva a cicije. Nekem a jelenlegivel sincs semmi bajom. De ha ő ezt akarja, akkor úgyis megcsináltatja" – mondta Krisztián, aki már haza is vitte a lányt Hajdúnánásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.