Ezért változott át Liptai Claudia

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal -
filmforgatás barna Liptai Claudia Kern András hajszín átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Clau a minap barna hajú képet posztolt Facebook-oldalára, ami jócskán felizgatta a rajongókat. Most pedig kiderült, mi áll a drámai átalakulás hátterében.

Ahogy a Life.hu is megírta, Liptai Claudia szerdán barna hajú képet rakott ki közösségi oldalára. Akkor még titokzatoskodott: „Egy nagyon izgalmas dologra készülök nyáron. Ahol végre színésznőként egy drámaibb arcomat is kipróbálhatom. Egy drámaibb hajszínnel!" - írta.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

Most pedig kiderült, Kern Andrással forgatja majd együtt a Gondolj rám című filmjét. A színész, rendező a Blikknek azt mondta, június 19-én kezdik a forgatásokat, és egész nyáron tart majd a feszített tempó. „A főszerepet én játszom, egy sikeres sebészorvost, aki bajba kerül, és elveszíti mindenét. Eszenyi Enikő lesz a feleségem, Szilasi Blanka a lányom, és a feleségem egyik barátnője Liptai Claudia, akivel aztán bonyolult viszonyba keveredek a történetben" – magyarázta Kern, aki azt is elárulta, hogy a film Budapesten játszódik, zeneszerzője Presser Gábor, az operatőre pedig Ragályi Elemér lesz.

Forrás: RTLKLUB

A Bors pedig kiderítette, a barna haj nem Clau sajátja, csak egy paróka.

A Life.hu olvasói egyébként arra szavaztak, hogy Claudiának minden hajszín jól áll. Sokak szerint a dögös vörös volt a tuti, de szőkén is rengetegen kedvelik.

Nehezen viseli az ismertséget Bárdosi Sándorhttp://www.life.hu/bulvar/20140519-bardosi-sandor-birkozo-az-edes-elet-sztarja-nehezen-viseli-az-ismertseget.htmlAzt gondolnánk, hogy valaki azért vállal képernyős szereplést, mert szereti az ezzel járó ismertséget. Bárdosi Sándor, az Édes Élet sztárja nem így véli.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huKölcsönből lesz rendes sírköve Komár Lacinakhttp://www.life.hu/bulvar/20140521-komar-laci-elhunyt-enekes-sirjan-egy-fakereszt-all-ozvegyenek-kolcsont-kell-felvennie-a-rendes.htmlAz énekes sírján egyelőre csak egy fakereszt áll, özvegye szerint novemberre mindenképp meglesz a méltó sírhely.TV + Bulvár--Győzike békülős klipjén röhög az országhttp://www.life.hu/bulvar/20140521-gaspar-gyozo-gyozike-az-edes-eletben-levetitett-egy-epitkezesen-keszult-bekulos-klipet.htmlA showman ismét az Édes Életben csillogtatta meg utánozhatatlan énekhangját és tánctudását egy építkezésen készült klipben. Kihagyhatatlan videó!TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.