Jóban Rosszban TV2 Szabó Zsófi sorozat erőszak sérülés Száraz Dénes Betty Tanakis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megalázó és kellemetlen szituációba keveredett Szabó Zsófi, azaz a Jóban Rosszban sorozatban megformált karaktere, Betty. A lány a Balázst alakító Száraz Dénessel kerül heves vitába, ami odáig fajul, hogy Betty súlyos fejsérülést szenved.

A történet szerint Bettyt menekíteni szeretné Balázs, ám a lány ellenáll, már nem hisz szerelmének, aki annyiszor becsapta őt. Heves vitába keverednek, majd tettlegességig fajul a veszekedés: Betty egy deszkával próbálja fejbe ütni Balázst, ám végül a férfi felülkerekedik. A lány elesik, és csúnyán beüti a fejét az ágy sarkába.

Forrás: Éder Krisztián

"Minél kevésbé mindennapi a történet, szerintem annál nagyobb kihívás eljátszani egy színésznek. Ilyenkor nincs saját tapasztalata az embernek, inspirálódni kell, és teljesen átszellemülni. Hálás vagyok a produkciónak, hogy Betty ilyen helyzetbe került és egy új oldalát mutathatom meg"nyilatkozta korábban a szerepéről a Borsnak Zsófi.

A jelenet nemcsak Zsófinak, de Dénes számára is igazi kihívást jelentett, hiszen amellett, hogy hitelesen kellett adniuk a karaktert, ügyelniük kellett a partner biztonságára is. A sorozat rendezői szakemberek segítségét is kikérték.

"Ez a jelenet az egyik legbonyolultabb kivitelezést igényli, ezért kaszkadőrök mutatták meg nekünk a megfelelő mozdulatokat és reakciókat. Itt nem elég a lendület hevében megjeleníteni a karaktert, hanem hidegvérrel kell úgy rátámadnom Zsófira, hogy az hiteles is legyen, de ő se szenvedjen valódi sérülést. Ezért ezt a jelenetet többször is felvettük"árulta el Száraz Dénes, aki bár egyelőre búcsúzik a sorozattól, a nyár közepéig még biztosan képernyőn lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.