Gallusz Niki Détár Enikő finálé zsűri tánc Szombat esti láz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton elérkezik a Szombat Esti Láz élő döntője, ahol a nézők döntik el, melyik páros fejlődött a legtöbbet és ki lesz a győztes. Számtalan meglepetést tartogat az utolsó adás! 

A fináléra nemcsak a táncosok készülnek gőzerővel, hanem a zsűri is parkettre lép. Múlt héten a párok kiválaszthatták, milyen táncot szeretnének előadni, ezeket is láthatjuk majd tőlük, sőt, a szerelmespárok is újra színpadra lépnek együtt.

Forrás: RTL

Szombat este számtalan sztárfellépő is érkezik a Szombat Esti Láz stúdiójába, többek közt Détár Enikő, Gallusz Nikolett, Balogh Anna, Weil Róbert, Molnár László, Hajdu Steve, Kiss Ernő Zsolt és Muri Enikő, akik a Madách Színház Mamma Mia előadásából mutatnak egy kis ízelítőt. A részleteket ITT elolvashatjátok!

Leolvadtak a kilók a Szombat Esti Láz sztárjairólhttp://www.life.hu/bulvar/20140521-a-szombat-esti-laz-sztarjai-mate-kriszta-bardos-andras-eszmenyi-viktoria-rengeteget-fogytak-a.htmlA hírességek teljes gőzzel készültek minden egyes adásra, hogy profi párjuk oldalán bizonyítsanak a parketten. Szombaton kiderül, ki lesz a győztes.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzombat Esti Láz: Szabó Győző lenyomta Rezes Juditothttp://www.life.hu/bulvar/20140509-a-szombat-esti-laz-adasat-szabo-gyozo-szinesz-nyerte.htmlA zsűri pontjai alapján Szabó Győző és Rezes Judit került az első helyre a Szombat Esti Láz adásában, mindketten 40 pontot zsebeltek be a kőszívű ítészektől. A pluszpontok végül eldöntötték, kettőjük közül ki nyerje meg ezt az adást.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzombat Esti Szanatórium lett a táncos műsorbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140509-szombat-esti-laz-tancosai-leserultek.htmlA Szombat Esti Lázat lassan Szombat Esti Szanatóriumnak is lehet nevezni. Eddig csak az amatőrök - Máté Kriszta, Eszményi Viktória és Szinetár Dóra - sérült le, a szombati adásra már a profi táncosok is belerokkantak a táncba.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.