Kustánczi Lia alig találkozik szerelmével

Forrás: Sunhill média -
Kustánczi Lia szerelem munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi DJ jó ideje boldog párkapcsolatban él, és bár nagyon szeretik egymást a párjával, hetente csak kétszer találkoznak - tudta meg a Life.hu.

Lia nagyon jól érzi magát jelenlegi párkapcsolatában, de az idő mindig közbeszól. Mindkettőjüknek fontos a karrier, ezért rengeteget dolgoznak, alig maradt idejük egymásra. A szexi modell mesélt egy kicsit nekünk a kapcsolatáról, mit terveznek a jövőben.

Forrás: Sunhill média

"Egyidősek vagyunk, mindketten pont abban az életszakaszban vagyunk, hogy fontos számunkra a karrierépítés. Ő is külföldön dolgozik, úgyhogy hetente vagy kéthetente találkozunk. Szerintem nagyon fontos egy fiatal életében az, hogy elérje a céljait. Ne idősebb korában gondolkozzon el vagy kapjon észbe, hogy nincs meg az anyagi biztonság, vagy más utat kellett volna választani. Bízom benne, ha majd egyszer családom, gyerekeim lesznek, akkor hátra tudok dőlni és el tudom mondani, hogy akkor most csak nekik élek. De addig még sokat kell dolgozni. Én nem vagyok egy kapcsolatból ki-bejárogató típus, de azt nem tudom megmondani, hogy meddig fog tartani a jelenlegi" - árulta el Lia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.