Beültették és lefagyasztották Sági Szilárdék embrióit

Forrás: Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet -
TV2 embrió Sági Szilárd gasztrokibic petesejt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó úton jár az apaság felé Sági Szilárd és kedvese, Szilvi. A lombikprogram keretén belül 16 leszívott petesejt közül 12 termékenyült meg. Dönteni kellett a sorsukról!

A petesejt-leszívás előtt egy balatoni túrán vettek részt Szilárdék, amely elterelte kicsit a figyelmüket az előttük álló fontos eseményről. A leszívás előtt Szilvi izgult, hogy termelődött-e elég petesejtje a stimuláció hatására, és ezekből mennyit sikerül majd megtermékenyíteni. Végül 16 db petesejtet szívtak le, ami nagyon szép eredménynek számít - magyarázta dr.Vereczkey Attila, a Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet főorvosa.

Forrás: Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet

"Szilárd elkísért a klinikára, de csak addig tudott velem maradni, amíg kitoltak a műtőből. A kedvenc virágommal, fehér tulipánnal várt rám. A beavatkozást követően már 2-3 óra pihenés után haza is lehet menni. Általános aggodalmat váltott ki a klinikán, mikor kiderült, hogy egyedül akarok hazavezetni, de végül nem volt semmi gond" – emlékezett vissza Szilvi, aki párjával másnap értesült arról, hogy a 16-ból 12 petesejt termékenyült meg. Ezután nehéz kérdésben kellett döntést hozniuk: a megtermékenyített petesejtek közül hányat szeretnének visszaültetni. A pár 4 embrió lefagyasztását és kettő visszaültetését kérte.

Nem találunk szavakat Kari cicijérehttp://www.life.hu/bulvar/20140528-szecsodi-kari-megasztaros-mellei-hatalmasak-lettek.htmlTudjuk, tudjuk, hogy nem először írunk Szecsődi Kari már nem is annyira új külsejéről, de mindig belebotlunk egy olyan fotóba, amely mellett képtelenek vagyunk szó nélkül elmenni. TV + BulvárOrigoKustánczi Lia alig találkozik szerelmévelhttp://www.life.hu/bulvar/20140523-kustanczi-lia-dj-alig-talalkozik-szerelmevel-olyan-sokat-dolgozik.htmlA szexi DJ jó ideje boldog párkapcsolatban él, és bár nagyon szeretik egymást a párjával, hetente csak kétszer találkoznak - tudta meg a Life.hu.TV + Bulvár--Gwen Stefanit behálózták a magyarokhttp://www.life.hu/bulvar/20140527-gwen-stefani-enekesnot-behaloztak-a-magyarok-noszaly-sandor-es-hargitai-bea.htmlEgyre több magyart ismer meg Gwen Stefani. Az énekesnő teniszoktatója Noszály Sándor, aki a napokban újabb közismert magyarokat mutatott be a világsztárnak.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.