Iza és Krisztián beintett

Forrás: VV Iza/Facebook -
VV Iza RTL 2 pornó VV Krisztián Facebook ValóVilág 6 beintés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha hiszitek, ha nem, még VV Izának és Krisztiánnak is vannak rajongói. A ValóVilágok történetének legközönségesebb jelenetét realizáló párocska egy fotóval reagált a lány fétisvideói körüli felhajtásra. 

Ezt küldjük a rosszakaróknak! - üzenettel ajánlották oldaluk követőinek az alábbi szívmelengető felvételt Izáék. Nos, úgy tűnik a ValóVilág 6 szereplői nem hazudtolták meg magukat, és éppen olyan alpári stílusban nyomják a műsor után is, mint ahogyan azt bent elkezdték. Gratulálunk!

Forrás: VV Iza/Facebook

VV Iza lábujjait nyaldossák egy erotikus videóbanhttp://www.life.hu/intim/20140527-vv-iza-a-valovilag6-jo-csajanak-erotikus-videoira-bukkantak-ahol-a-labat-nyalogatjak-vagy-eppen-raul.htmlIza még a villába kerülése előtt vállalta azt a pikáns videót, amelyben egy pasi a szájával kényezteti a lábát – egészségére! IntimRTLKLUBKustánczi Lia alig találkozik szerelmévelhttp://www.life.hu/bulvar/20140523-kustanczi-lia-dj-alig-talalkozik-szerelmevel-olyan-sokat-dolgozik.htmlA szexi DJ jó ideje boldog párkapcsolatban él, és bár nagyon szeretik egymást a párjával, hetente csak kétszer találkoznak - tudta meg a Life.hu.TV + Bulvár--Gwen Stefanit behálózták a magyarokhttp://www.life.hu/bulvar/20140527-gwen-stefani-enekesnot-behaloztak-a-magyarok-noszaly-sandor-es-hargitai-bea.htmlEgyre több magyart ismer meg Gwen Stefani. Az énekesnő teniszoktatója Noszály Sándor, aki a napokban újabb közismert magyarokat mutatott be a világsztárnak.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.