Műanyag hulladéknak nevezték Kelemen Annát

Forrás: Édes Élet/Facebook -
médiaiskola TV2 Kelemen Anna Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan is csak az Édes életben fordulhat elő, hogy Kelemen Annácskát órát tartani hívják egy médiaiskolába. No, jó, a téma természetesen a szilikonlány volt, a tanulók pedig - vélhetően parancsszóra és némi, a statisztáknak járó pénzecskéért - mindent megtettek azért, hogy Anna elmondhassa: ő bizony valaki. 

Annácska ellenpontjaként a csatorna nyilván egy barna hajú, szemüveges lányt szerepeltetett a műsorban, akinek nem volt más dolga, mint a szőke nő kinézetét, életformáját és észbeli kvalitásait ekézni.

Forrás: Édes Élet/Facebook

A néhány perces videó fénypontjaként a tanulók nemes egyszerűséggel műanyag hulladéknak nevezték Annát. Az elegáns beszólást elegáns válasz követte, Anna megjegyezte, hogy szerinte nyomorult a többiek élete. Persze, minden csak nézőpont kérdése.

Magyar siker! Kállay-Saunders András legyőzte Conchita Wurstothttp://www.life.hu/bulvar/20140526-kallay-saunders-andras-legyozte-conchita-wurstot-az-eurovizios-dalfesztival-hivatalos-radioadojanak.htmlKét kategóriában díjazták az Eurovízió rádióadójának hallgatói Kállay-Saunders Andrást. Idén másodszorra lett magyar dal a hallgatók kedvence - írja az Origo.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huEz a ValóVilág - A másodikból lesznek az elsők? http://www.life.hu/bulvar/20140526-az-rtl-klub-valovilag-musoranak-gyoztesei-vv-szabolcs-vv-laci-vv-milo-vv-alekosz-vv-attila-vv.htmlAmikor a szerkesztőségben elkezdtünk azon gondolkodni, vajon mit tudunk a ValóVilág korábbi szériáinak játékosairól, megdöbbentünk, hogy a 12 évvel ezelőtt útjára induló valóságshow szereplőinek már jórészt a nevére sem emlékszünk.TV + Bulvár--Meglepetés-cunami a SZEL fináléjábanhttp://www.life.hu/bulvar/20140523-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-finalejaban-a-zsuri-is-tancra-perdul.htmlSzombaton elérkezik a Szombat Esti Láz élő döntője, ahol a nézők döntik el, melyik páros fejlődött a legtöbbet és ki lesz a győztes. Számtalan meglepetést tartogat az utolsó adás! TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.