Új lakásában látta vendégül Aurelio a Life.hu-t

Forrás: Life.hu -
berendezés VV Aurelio költözés VV6 lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV6 győztese, Aurelio megmutatta a Life.hu-nak, hogyan rendezte be a lakását. Kedvenc villatársainak fényképei természetesen nem hiányozhatnak a falról. Hangulatos képek következnek!

Aureliónak eddig egy saját széke sem volt, ám 23 évesen 4 hónap alatt lett lakástulajdonos. A bajai fiú szépen berendezkedett a dél-budai lakóparkban, ahol jelenléte megosztja a szomszédokat.

/1405/Kukka2014528103112

„Azt látom, hogy megoszlik a vélemény rólam. Van, akinek azt látom az arcán, hogy úristen, ide költözött ez a fiú, és van, aki kedvesen mosolyog rám. Sok itt a gyerekes család, szerencsére imádom a gyerekeket, igyekszem kedvesen szólni hozzájuk. Azt szoktam meg a kisvárosomban, Baján, hogy mindenkit üdvözlök, főleg az utcánkban. Itt most tényleg mindenkinek előre köszönök, néznek is rám, hogy ki vagyok. Ma lesz a harmadik éjszakám az új otthonomban, vasárnap volt az első. Tök könnyen elaludtam, pedig a bioritmusom még eléggé fel van borulva. Megszoktam, hogy a villában hajnali 3-4 óra körül feküdtünk le, egyelőre az életben is így működöm. A lakást próbálom egyre otthonosabbá varázsolni, de a cuccaim fele még Baján maradt. Nem tervezem, hogy véglegesen a fővárosba költözöm, jövök-megyek majd a két város között. Nem akarom egyedül hagyni apámat, aki egyelőre csak képeken látta a nyereményemet, igaz, úgy kisebbnek tűnik, mint valójában" – osztotta meg velünk Aurelio, miközben megmutatta a lakását. A falakról villabarátai, Zsófi és Gyúrós Józsi köszönt ránk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.