Szegény VV Aurelio: letiltották, elhappolták a nevét

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
tiltás Facebook név VV Aurelio VV6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába gondolta úgy VV Aurelio, hogy a legnagyobb közösségi portálon saját, privát profilt hoz létre hivatalos rajongói oldala mellé, a Facebook letiltotta azt.

Szeretett volna kapcsolatot tartani személyes ismerőseivel a VV6 nyertese, Aurelio, így a neve alatt futó hivatalos oldal mellé egy saját, privát profilt is létrehozott. Csak két napig élt az oldala, ugyanis amikor egy vidéki turné után ránézett, döbbenten tapasztalta, hogy letiltották.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

„Miután valaki úgy gondolta, hogy ez egy kamu profil, jelezte az üzemeltető felé, aki szó nélkül megszüntette az oldalamat. Azóta küldözgetek mindenféle hivatalos papírokat, amelyben igazolni tudom, hogy én vagyok az igazi Aurelio, de hiába. Amikor saját profilt készítettem, még a régi barátaim sem hitték el, hogy valóban én vagyok mögötte. Hogy megbizonyodhassanak róla, kiírtam, hogy aki kételkedik a valódiságomba, az kérdezzen tőlem valami olyan intim kérdést, amire csak én tudhatom a választ. Hol találkoztunk utoljára, mi a becenevem, hol lakom. Nagyon szépen megkérem minden rajongómat, hogy aki rajongásból készít az én nevemben oldalt, az ne csinálja, mert csak megnehezíti a helyzetemet" - osztotta meg velünk a máris botrányba keveredett Aurelio, aki saját nevén a legismertebb levelezőrendszerbe sem tudott regisztrálni. Egyedi nevét már elhappolták előle.

Különös előnyökhöz jut VV Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140526-vv-zsofi-arca-lett-egy-divatmarkanak-es-nem-kell-sorban-allnia-a-pisileshez.htmlVV Zsófi bár nem vitt mindent, mégis ő a ValóVilág egyik legnagyobb nyertese.TV + BulvárOrigoMi lett VV Lacival? - Egymás után érik a csapásokhttp://www.life.hu/bulvar/20140519-vv-laci-megserult-kifordult-a-biokaja-es-meghizott.htmlNem túl szerencsésen alakult VV Laci elmúlt pár hete. A VV6 legidősebb játékosát egymás után érik a csapások, pedig eddig neki jött be a legjobban a villalét utáni élet.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huNem enged a csábításnak VV Simonhttp://www.life.hu/bulvar/20140516-vv-simon-nem-enged-a-csabitasnak-fagyit-mer.htmlVV Simon a fővárosi szárnypróbálgatás után visszatért Ibrányba, ahol fagylaltot árul. Igyekszik kiheverni a VV6-ot és szerelmi bánatát Charlotte-tal.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.