szexi fotó Facebook szépségkirálynő Bálint Antónia fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előszeretettel oszt meg magáról a Facebookon szexi fotókat Bálint Antónia. Most is így tett. 

"Munka után egy kis wellness? Nagyon ajánlom!Totál kitisztul tőle az ember feje!" - írta ki a fénykép fölé Antónia, a férfirajongók pedig agyonkommentelték a posztot. Nem csoda, hiszen Toncsi remek bikinis alakja és dús keblei mellett nehéz szó nélkül elmenni.

Forrás: Bálint Antónia/Facebook

"Szívesen kényeztetnélek" - írta az egyik férfi, a másik pedig egyenesen varázslatos istennőnek nevezte a csini celebet. Ha hiszitek, ha nem fotót nők is kommentelték, például így: "Na szereztél egy jó estét a fiúknak, a végén makkal álmodnak".

A Cseke Katinka-sztori - újratöltvehttp://www.life.hu/bulvar/20140529-cseke-katinka-parjanak-olasznak-a-szeretoje-kitalalt.htmlBár minden kívánságunk így teljesülne, mint a tegnapi, amikor is szinte egy emberként sóhajtottunk fel: 'olyan régen olvastunk már Cseke Katinkáék szerelmi drámájáról'. És íme, itt a továbbtekert sztori... TV + BulvárOrigoIza és Krisztián beintetthttp://www.life.hu/bulvar/20140528-a-pornovideoban-szereplo-vv-iza-es-parja-vv-krisztian-a-facebookon-uzent.htmlHa hiszitek, ha nem, még VV Izának és Krisztiánnak is vannak rajongói. A ValóVilágok történetének legközönségesebb jelenetét realizáló párocska egy fotóval reagált a lány fétisvideói körüli felhajtásra. TV + BulvárOrigoMűanyag hulladéknak nevezték Kelemen Annáthttp://www.life.hu/bulvar/20140528-kelemen-annat-a-tv2-edes-eleteben-mediaiskolasok-alaztak.htmlOlyan is csak az Édes életben fordulhat elő, hogy Kelemen Annácskát órát tartani hívják egy médiaiskolába. No, jó, a téma természetesen a szilikonlány volt, a tanulók pedig - vélhetően parancsszóra és némi, a statisztáknak járó pénzecskéért - mindent megtettek azért, hogy Anna elmondhassa: ő bizony valaki. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.