Zámbó Krisztiánra kibuktak a kerekesszékesek

Forrás: facebook/Zámbó Krisztián -
sértés bántás Zámbó Krisztián kerekes szék Édes Élet beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet szereplője gerincproblémája miatt kényszerült kerekesszékbe, amiről kijelentette, kínos számára, ezzel pedig beteg embereket sértett meg.

Ahogy a Life.hu is megírta, kerekesszékkel könnyíti meg hétköznapjait a hátfájással küzdő Zámbó Krisztián. Szenvedéseit az Édes Élet kamerái is figyelemmel kísérik, így sok ezer komoly beteget bántott meg, amikor a műsorban kifejtette, szégyelli a kerekesszéket. Krisztián több levelet is kapott, amiben a fejére olvassák, hogy nála sokkal nehezebb helyzetben lévő emberek életét teszi élhetőbbé a kerekesszék – írja a Bors.

Forrás: facebook/Zámbó Krisztián

„Sok támadás ért az utóbbi időben, ezért éreztem szükségesnek, hogy a Facebookon elnézést kérjek, ha megbántottam valakit" – kezdte Krisztián. „Elnézést szeretnék kérni mindenkitől, aki esetleg félreértette azt, hogy gáz és égő nekem a kerekesszék! Nem így van!" – magyarázta az énekes, majd így folytatta: "Támogatom a sérült embereket, de most éreztem csak át igazán a helyzetüket. Nem könnyű! Ezzel meg kell tanulni együtt élni! Minden tiszteletem az övék!" – írja hivatalos oldalán.

Nem kapta meg a kocsiját VV Aureliohttp://www.life.hu/bulvar/20140528-vv-aurelio-nem-kapta-meg-a-nyeremeny-kocsijat.htmlA lakásába már beköltözhetett, viszont nem kapta meg a kocsiját VV Aurelio - tudta meg a Life.hu.TV + Bulvár--Műanyag hulladéknak nevezték Kelemen Annáthttp://www.life.hu/bulvar/20140528-kelemen-annat-a-tv2-edes-eleteben-mediaiskolasok-alaztak.htmlOlyan is csak az Édes életben fordulhat elő, hogy Kelemen Annácskát órát tartani hívják egy médiaiskolába. No, jó, a téma természetesen a szilikonlány volt, a tanulók pedig - vélhetően parancsszóra és némi, a statisztáknak járó pénzecskéért - mindent megtettek azért, hogy Anna elmondhassa: ő bizony valaki. TV + BulvárOrigoSzexre hívja a nyugdíjasokat a német köztévéhttp://www.life.hu/bulvar/20140528-nyugdijas-szexel-erosit-a-nemet-kozteve-az-ard.htmlA német közszolgálati televízió, az ARD nyugdíjasokat keres dokumentumsorozatához. Az idős párok egyikének szexelnie is kell a kamera előtt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.