25 évesen vesztette el a szüzességét Joshi Bharat

házasság műsorvezető párkapcsolat szex szüzesség Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az indiai műsorvezető a Kasza! című műsorban árulta el, hogy szűzen hagyta el hazáját és Magyarországon volt először nővel.

"Én ide szűzen érkeztem. Többet vártam a dologtól, nem is csoda, ha az ember vár valamire 25 éven át, de ez Indiában nem volt olyan nagy szám. Ott természetes, hogy csak a házasság után történik meg" - mesélte Joshi.

Fotó: FEM3

A köztudottan családcentrikus tévés első feleségével bújt ágyba először, mégsem akkori párja bizonyult az igazinak. Jelenlegi házasságában azonban minden tökéletes, Csillával remekül kiegészítik egymást.

Csak úgy röpködnek a milliók Győzikénélhttp://www.life.hu/bulvar/20140530-gaspar-gyozo-az-edes-eletben-tobbmillios-festmenyt-vasarolt.htmlBár az Édes élet adásait többnyire figyelemmel követjük, az alábbi sztorinak az előzményét képtelenek voltunk felidézni. Így nem is teljesen értjük, mi történik, de a különösen szórakoztató videót szerettük volna megmutatni nektek is. TV + BulvárOrigoBréking! Berki dolgozni menthttp://www.life.hu/bulvar/20140530-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-cimu-musoraban-dolgozni-ment.htmlAmióta az Édes életben feltűnt Berki Krisztián, a fél ország azt firtatja, vajon miből telik neki luxusautókra, új lakásra, utazásokra. A reality kamerái most munkába kísérték a testépítőt. TV + BulvárOrigoBódiékat állatkínzással vádoljákhttp://www.life.hu/bulvar/20140530-bodi-gusztit-margot-es-csabit-allatkinzassal-vadoljak-a-tv2-edes-elete-miatt.htmlAz állatvédőknél tettek feljelentést az Édes Élet felháborodott nézői. Többen úgy vélték, hogy Bódiék kisbárány-szállítása kimeríti az állatkínzás fogalmát.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.