40 ezer forintra büntették a hangoskodó Dyát

Forrás: RTLKLUB -
valóvilág VV Dya büntetés rendőrség hangoskodás Szomszédok bíróság ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Dyát a szomszédai jelentették fel, mert a hangos, hajnalig tartó bulizást megelégelte a lakóközösség. A lány ügyében most született meg a határozat.

Ahogy a Life.hu is megírta, az egykori valóságshow-hőst többször feljelentették a szomszédai, ezért a rendőrök eljárást indítottak ellene. Dya ugyanis békásmegyeri lakásában többször hajnalig tartó bulikat csapott, amivel kiverte a biztosítékot a szomszédainál. Így a panelházban élők először Dya szüleihez fordultak, de mivel a lányra nem sikerült szép szóval hatni, hivatalos útra terelték a dolgot. Összesen tizenegy lakó fogott össze és fordult a hatóságokhoz, a kivizsgálás után pedig kiderült, hogy nekik van igazuk – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

„Nagyon örülünk, hogy sikerült pontot tenni az ügy végére, de persze akkor lesz csak igazán nagy a boldogság, ha valóban megszűnnek Dya randalírozásai. Mindannyiunkat kihallgattak, és végül úgy ítélték meg, hogy Dyának pénzbírságot kell fizetnie. Az összeget 5 és 150 ezer forint között határozhatták meg, Dyának végül 40 ezret kell fizetnie. Lehetett volna ez az összeg nagyobb is, de így sem vagyunk elégedetlenek" – mondta az egyik szomszéd.

„Választhatok, hogy kifizetem, leülöm vagy ledolgozom közmunkában. Egyelőre nem döntöttem, de sokallom ezt az összeget, úgyhogy elképzelhető, hogy írok egy fellebbezési kérelmet. Elolvastam ugyanis, hogy a szomszédok mit mondtak rólam a rendőrségen, márpedig ezeket hatalmas túlzásnak tartom" – háborgott Dya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.