Tíz perc, tízmillió forintért

Forrás: Berki Krisztián!Facebook -
TV2 pénz popzene Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nagy táska pénzt kért és kapott azért, hogy saját popszámot készítsen Berki Krisztián. A celeb azt mondja, a minőséget mindenhol meg kell fizetni. Na, persze...

Világsztároknak kijáró megbecsülést és díjazást kér a popzenei pálya felé kacsingató Berki Krisztián. A Bors információi szerint pedig meg is kapja. Azt, hogy az Édes élet szereplője mire készül, azt a Facebook oldalán tette közzé:

"Mindenki nyugodjon le a p.csába(!), pénz a táskában így a zenei karrierem is elindult"… – hergelte a jónépet, és egy fotót is mellékelt, amelyen DJ Junior és egy vaskos, elegáns bőrtáska társaságában látható.

Forrás: Berki Krisztián!Facebook

"Egy videoklipben kaptam már három másodpercet, kifizették a százezres napidíjamat. A második klipért már egy Mini Morrist kértem. Gondoltam, ha Sylvester Stallonénak jár egy Ferrari, akkor a Berkinek is minimum egy autó. Most azzal kerestek meg, csináljak egy számot. Én benne vagyok, de ennek az árát is meg kell fizetni. Ha minőséget akar az ember, annak ára van. Ez esetben ez egy tízes" – árulta el a napilapnak Berki. " Mondtam DJ Juniornak, csináljon 3-4 számot, Dynamic barátom írjon többféle szöveget rájuk, és kiválasztom majd a számomra legjobbat. Aztán, ha lesz tíz percem, feléneklem egy stúdióban" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.