plasztikai műtét mell Gáspár Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet szereplője a fogyókúra és torna segítségével sem tudta leadni a mellén felgyűlt zsírt, plasztikai sebészhez kellett fordulnia. 

Igaz, ez nem ma volt, de a showman valamiért - talán egy újabb ingyenes plasztikai beavatkozás reményében - ezzel haknizik. A műtét során Győzike hónalján ejtettek vágást és úgy távolították el a felesleget, ő pedig azóta sokkal jobban érzi magát a bőrében.

"A lényeg a sukárság. Nagyon boldog vagyok, hogy most már a strandon is úgy mutogathatom magam, hogy már majdnem kész a termék" - jelentette ki.

25 évesen vesztette el a szüzességét Joshi Bharathttp://www.life.hu/bulvar/20140530-joshi-bharat-25-evesen-magyarorszagon-vesztette-el-a-szuzesseget.htmlAz indiai műsorvezető a Kasza! című műsorban árulta el, hogy szűzen hagyta el hazáját és Magyarországon volt először nővel.TV + Bulvár--Tíz perc, tízmillió forintérthttp://www.life.hu/bulvar/20140531-berki-krisztian-zenei-karrierre-keszul-milliokat-ker-erte.htmlEgy nagy táska pénzt kért és kapott azért, hogy saját popszámot készítsen Berki Krisztián. A celeb azt mondja, a minőséget mindenhol meg kell fizetni. Na, persze...TV + BulvárOrigoKiderült, ki váltja Gesztit az X-Faktorban http://www.life.hu/bulvar/20140531-szucs-gabor-little-g-weevil-valtja-az-x-faktorban-geszti-petert.htmlMosogatófiúból lett díjnyertes blueszenés, Szűcs Gábor ül be Geszti Péter helyére az X-Faktor következő szériájában.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.