Betegen, de ismét együtt Cooky és Hien

Forrás:Ringier -
betegség Cooky díjkiosztó gála Bravo Otto Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BRAVO OTTO 2014-es díjátadóján együtt állt színpadra Cooky és Hien. A nem mindennapi páros elképesztő lendülettel adta elő produkcióját, ami már csak azért is nagy bravúr volt, mert Cooky betegen állt színpadra.

A szombat esti Bravo Otto díjátadót a páros a Happy című slágerrel nyitotta meg Cooky és Hien. A páros a Nagy Duett műsorát elképesztő fölénnyel nyerte meg még áprilisban, és az óta is nagyon jó viszonyt ápolnak, de nem énekeltek. Nem ez az első alkalom, hogy a műsorvezető betegen állt színpadra, a Nagy Duettben törött bordával énekelt. A díjátadóra is betegen érkezett, a torkát fájlalta. Ennek ellenére szinte tökéletes produkciót hallhattunk tőle, és úgy tűnik sokat fejlődött a hónapok során.

Forrás:Ringier

A pár nem szokott együtt fellépni, és ez volt az első közös szereplésük a Nagy Duett óta. Hien és Cooky külön kérték, hogy együtt léphessenek fel. Ki tudja, lehet, hogy egyszer még egy közös dallal rukkolnak elő?

Könnyek között, törött karral vette át díját Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/bulvar/20140531-kallay-saunders-andras-a-bravo-otto-galan-az-ev-dala-dijat-torott-kezzel-vette-at.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál ötödik helyezettje, Kállay-Saunders András érdemelte ki a Bravo Otto-gálán a Running! című számával az Év dala-díjat. Az énekes könnyek között, törött karral állt színpadra. Az előadó pénteken veszítette el imádott nagymamáját.TV + Bulvár--Sok meglepetés a 22. BRAVO OTTO Gálánhttp://www.life.hu/bulvar/20140601-22-bravo-otto-gala-gyozott-kallay-saunders-andras-vastag-csaba-a-bytheway-majka-curtis-radics-gigi.htmlMájus 31-én 5+2 kategória nyertesei vehették át az arany OTTO szobrokat egy nagyszabású show keretében. Dalpremier, lenyűgöző látvány, tomboló közönség, meglepetésprodukciók – így foglalható össze a szombat este.TV + Bulvár--Lecsúszott a Malévról A Nagy Duett versenyzője, Cookyhttp://www.life.hu/bulvar/20140310-cooky-musorvezeto-a-nagy-duett-versenyzoje-lecsuszott-a-malevrol.htmlA MusicFM rádió műsorvezetőjéről kiderült, hogy remekül énekel, de az nem annyira köztudott, hogy rádiós pályafutása után pilótaként szeretne dolgozni.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.