Bravo Otto díjátadó Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 31-én 5+2 kategória nyertesei vehették át az arany BRAVO OTTO-szobrokat egy nagyszabású show keretében. Dalpremier, lenyűgöző látvány, tomboló közönség, meglepetésprodukciók – így foglalható össze a szombat este.

Az estet Hien és Cooky duettje indította, ezután a két műsorvezető, Fluor Tomi és Dukai Regina hivatalosan is megnyitotta a rendezvényt. A díjkiosztó ceremóniát az X-Faktor három győztesének fellépése előzte meg: Oláh Gergő, Kocsis Tibor és Danics Dóra közös dala először itt hangzott el, a produkciót követően pedig megkezdődött az arany indiánok kiosztása. Az idei díjátadók között volt Baronits Gábor, Zimány Linda, Istenes Bence, Lakatos Márk, ÉNB Lali, Éder Krisztián, valamint Illés Csaba, a BRAVO főszerkesztője és Liptai Claudia is. Bogi gospelkórussal előadott dalát és a ByTheWay fellépését is üdvrivalgás kísérte. A fináléban Puskás Peti csapata, a The Biebers lépett föl, a partit tűz- és konfettieső zárta.

/1406/22__B20146110266

Minden eddiginél sikeresebb díjátadón vagyunk túl. Az este igazi meglepetéseket tartogatott, amit a közönség is hihetetlenül élvezett. A helyszín évek óta változatlan, ám a show évről évre színesebb, gazdagabb és látványosabb, ami méltó ehhez a nagy múltú rendezvényhez, Európa és Magyarország legnépszerűbb ifjúsági médiájához, illetve az egyik legfontosabb zenei díjhoz" – foglalta össze Illés Csaba, a BRAVO magazin főszerkesztője.

A 2014-es év férfi előadójának, 2011 után ismét Vastag Csabát választották az olvasók, az év női előadójának járó díjat idén újra Radics Gigi kapta, aki ezzel már három OTTO-szobor tulajdonosa lett. Az Eurovíziós Dalfesztiválon is remekelő Runninggal Kállay-Saunders András érdemelte ki Az Év dalának járó elismerést - az énekes törött karral vette át a díját. Az év felfedezettje a ByTheWay lett. Az év együttesének járó díjat Majka&Curtis zsebelte be, akik tavaly a Belehalok című számukért már hazavihettek egy arany indiánt. A Music Channel különdíját, amely Az év videoklipjéért jár, Boggie – Parfüm című dalának szavazták a voksolók. A BRAVO IDOL-ra idén is számos kiváló művészt jelöltek, közülük Puskás Petit választotta a zsűri.

Könnyek között, törött karral vette át díját Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/bulvar/20140531-kallay-saunders-andras-a-bravo-otto-galan-az-ev-dala-dijat-torott-kezzel-vette-at.htmlAz Eurovízós Dalfesztivál ötödik helyezetteje, Kállay-Saunders András érdemelte ki a Bravo Otto gálán a Running! című számával az Év dala-díjat. Az énekes könnyek között, törött karral állt színpadra. Az előadó pénteken veszítette el imádott nagymamáját.TV + Bulvár--Már szavazhatsz a B The First tehetségkutató döntőseirehttp://www.life.hu/bulvar/20140531-a-b-the-first-tehetsegkutato-dontoseire-igy-lehet-szavazni.htmlA selejtező után mindössze egy napot pihenhettek a döntőbe jutott zenekarok, s máris kezdődik újra a versengés a közönség kegyeiért. TV + Bulvár"Zsírmelle" nőtt Győzikének...http://www.life.hu/bulvar/20140531-gaspar-gyozo-plasztikai-beavatkozasnak-koszonheti-hogy-nincs-noi-melle.htmlAz Édes Élet szereplője a fogyókúra és torna segítségével sem tudta leadni a mellén felgyűlt zsírt, plasztikai sebészhez kellett fordulnia. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.