"Iza, a nagy hírnév a múltadat is feltárja" - Bulvárkoktél Hegyi Rolival

Forrás: szjger.hu -
esküvő Kanye West Katalin hercegnő B the First kim kardashian Istenes Bence Katalin hercegné Conchita Wurst Kiss Ramóna Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 3-án lesz Magyarország első online tehetségkutatójának döntője a Pesti Magyar Színházban. Hegyi Roli az egyik zsűritag, akit az szjger.hu olvasói már jól ismernek. Most a Life.hu-n mutatja meg, hogy mindenből készülhet rapdal. Ha kíváncsi vagy, mi történt a héten a celebvilágban, de nincs időd olvasgatni, akkor neked készült a Life.hu bulvárkoktélja - rappesítve.

Ha szeretnél részletesen olvasni Kim Kardashian és Kanye West álomlagzijáról, akkor kattints ide. Megtudhatod azt is, miért szóltak be a celebházaspárnak, akikről legalább annyit beszéltek, mint az ismét feneket villantó Katalin hercegnőről. Vilmos herceg felesége nem fogadja meg Erzsébet királynő kérését, és továbbra is könnyen fellibbenő szoknyákat és ruhákat visel.

Úgy tűnik, Conchita Wurst mégsem az Eurovíziós Dalfesztivál kedvence, hiszen Kállay-Saunders András két elismerést is elhappolt előle. A "szakállas nőnek" nevezett transzvesztita előadó inkább különleges ruhái miatt kerül a címlapokra.

Forrás: szjger.hu

Kállay-Saunders András mellett Istenes Bence volt, aki felkavarta az állóvizet. Igaz, ő nem szakmai sikereivel, hanem nőügyeivel. Az X-Faktor műsorvezetője Kiss Ramónával közös képet készítve hergelte a magyar bulvársajtót, amely le is csapott a témára. A magyarázkodást kevésbé értjük, mint a fotót. Ennél jobban már csak a ValóVilág 6-ban megismert VV Izáról beszéltünk többet a héten, akiről előkerült egy erotikus videó, amelyet azóta természetesen már eltávolítottak a videomegosztó oldalról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.