Ellopták Berki Krisztián aranytömbjét

TV2 betörés aranytömb keresztelő lopás Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Fradi-vezér kislánya keresztelőjére vette a pazar ajándékot, most azonban lába kélt. Az Édes Élet sztárjához ugyanis állítólag betörtek. A TV2 kamerája éppen ott volt, amikor Berki hazatért a kifosztott lakásba. Reméljük, a herevasaló nem tűnt el! :)

Ahogy a Life.hu is megírta,Berki Krisztián aranytömbbel lepte meg kislányát, Natasa Zselykét keresztelője alkalmából. Most azonban hatalmas veszteség érte: állítólag betörtek hozzájuk és egyebek mellett a drága szuvenírt is ellopták – tudta meg a Bors.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Az aranytömb értéke 27 millió forint, Klapka Györgytől vásárolta imádott lányának. „Széfben tartottam, ami még nem volt beszerelve, mert az új lakásba akartam berakatni. Ezért a hűtőbe rejtettem, de a betörők megtalálták" – magyarázta a lapnak az Édes Élet sztárja.

Az aranyon kívül készpénzt és egyedi készítésű karóráit is ellopták. „Összesen 40 millió körül lehet a károm" - summázta Berki, aki érdekes módon a történtek ellenére nem fordult rendőrséghez, úgy véli, jobb, ha maga veszi kézbe a dolgokat és felkutatja a tolvajokat. „Ezek olyan holmik, amiket Magyarországon nem tudnak értékesíteni. Az aranyat például vissza is vásárolnám a becsületes megtalálótól" - mondta Krisztián, aki nagyon szeretné, ha valamilyen úton-módon visszakerülnének tulajdonába értékei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.