Majka és Dopeman egymásnak esett

Forrás: facebook/Majka -
dulakodás ütés verekedés Dopeman alkohol Majka szórakozóhely rapper szóváltás Este
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két szókimondó rapper nem bírt a vérével: szombat este ütés ütést követett, míg sikerült szétválasztani őket.

Majka és Dopeman egy budapesti szórakozóhelyen futott össze. Az köztudott, hogy a két rapper között évek óta dúl a háború. Szombat este mindketten alkoholos befolyásoltság alatt álltak, így hamar egymásnak estek. A hírek szerint Majka ütött először, a kidobók ekkor értek a dulakodókhoz, és leszedték egymásról a fiúkat. Innentől mindketten másként emlékeznek: Dopeman szerint ők gyepálták el Majkát, Péter azt állítja, hozzá sem mertek nyúlni – írja a Bors.

Forrás: facebook/Majka

Az eset azért látott napvilágot, mert a felek vasárnap reggel hivatalos Facebook-oldalukon kezdtek üzengetni egymásnak. "Várlak Pityinger, te rohadt kislány!" - írta Majka. A válasz sem maradt el: "Szájkarate tigris, teli lettél vágva" - írta Dopeman.

"Az este folyamán már vagy ötször összefutottunk, direkt rá se néztem, nehogy gond legyen" - mesélte a lapnak Dopeman. "A táncparketten, ahol a feleségével és annak a barátnőjével táncolt, elmentem mögöttük, de nem fértem el, ezért a barátnőt udvariasan megérintettem, hogy adjon egy kis helyet. Erre hallottam meg a fába szorult féregére hasonlító sikítást" - emlékezett vissza a rapper.

"Majka azt üvöltötte, hogy f...opó! Én nem válaszoltam, indultam volna tovább, amikor aljas módon, oldalról és hátulról rám ütött egyet. Ekkor elkaptam és a földre vittem, de már ott is voltak a portaszolgálatosok és szétszedtek minket, őt meg kivitték az utcára, ahol tovább ordítozott. Egyebek között édesanyám szexuális zaklatásával fenyegetett, és nekem is ugrott, ekkor kapott egyet az öcsémtől. Ahogy viselkedett, az őt minősíti. Negyvenévesen, egy hétéves gyermek apjaként, alternatív államfőként én nem azzal akarom tölteni az időmet, hogy Majkát húzogatom a földön. Az ügyet részemről lezártam, nem fogok vadászni rá, persze, ha kér még, akkor kaphat" - vagánykodott Dopeman.

Majka azóta már törölte a bejegyzéseket, a lapnak azonban elmesélte a történteket:

"Vállalom a felelősséget, én tettem meg a kezdő lépést, én ugrottam neki" - kezdte Majka. "Többéves sérelem csúcspontja volt ez a pillanat. Amit az elmúlt években mondott rólam, amiket terjesztett, ha valaki úgy beszél, ahogy ő, ne csodálkozzon, ha kap egyet. Ott volt vagy kétszáz szemtanú, úgyhogy ezért is vicces, hogy azt állítja, ő kevert le nekem, és nem én neki. Szánalmas" – mondta Majoros, aki a következő sorokkal zárta le a kínos esetet Facebook-oldalán:

"Tegnap berúgtam és lesüllyedtem arra szintre, amit azok az emberek képviselnek, akiktől hupililát okádok. Sorry"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.