sztárvendég Attraction táncegyüttes Britain's Got Talent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárvendégként lépett fel a tavalyi győztes Attraction táncegyüttes a brit tehetségkutató show idei évadában.

Ahogy a Life.hu is megírta, a magyar csapat egy éve indult el a legrangosabb angol tehetségkutató műsorban, a Britain's Got Talentben, és meg is nyerte a versenyt - ők lettek az első külföldi produkció, akik a fődíjjal térhettek haza. Az együttes most sztárvendégként tért vissza a rangos műsorba. Nézd meg előadásukat:

Kínában mutatta be új előadását az Attractionhttp://www.life.hu/bulvar/20140205-az-attraction-magyar-latvanyszinhaz-a-kinai-holdujevi-galamusoron-lepett-fel.htmlA magyar csapat a kínai központi televízió (CCTV) hagyományos, holdújévi gálaműsorának volt az egyik sztárvendége.TV + Bulvár--Nem megy Las Vegasba az Attractionhttp://www.life.hu/bulvar/20131006-nem-megy-las-vegasba-az-angol-britains-got-talentgyozelem-utan.htmlAz angol Britain's Got Talent-győzelem után az ­Att­rac­tion csapata egy 400 milliós Las Vegas-i szerződéssel lett gazdagabb. A Bors információi szerint a társulat ebben az évben már nem tud élni az álomlehetőséggel, ugyanis nincs elég táncosuk a vegasi előadásokhoz.TV + BulvárAttraction: "Végre megélünk a hivatásunkból"http://www.life.hu/bulvar/20130611-az-attraction-magyar-latvanyszinhaz-tortenelmet-irt.htmlVastapssal köszöntötték a repülőgépen és a repülőtéren is a hazatérő Attraction látványszínház tagjait, akik megnyerték a Britain's Got Talent című brit tehetségkutatót, egy csapásra világsztárok lettek és közel 100 millió forintot nyertek. A Life.hu is ott volt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, amikor rögtönzött sajtótájékoztatót tartottak.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.