A nyomozás végéig nem vezethet Oszter Sándor

Forrás: MTI/Beliczay László -
károkozás színész baleset nyomozás vezetés Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség meghosszabbította a nyomozást Oszter Sándor balesete ügyben. Ez egyben azt is jelenti, hogy a színész addig nem vezethet, amíg le nem zárják az aktáját.

Ahogy a Life.hu is megírta, a Kossuth-díjas színész egy bevásárlóközpontban a falnak és egy márványoszlopnak hajtott terepjárójával, amivel 700 ezres kárt okozott. A művész vérében 2,17 ezreléknyi alkoholt találtak. Oszter akkor azzal védekezett, hogy nem ő vezette az autóját. Jogi képviselője, Balogh Gábor panaszt tett az ügyészségen az eljárás miatt – írja a Blikk.

Forrás: MTI/Beliczay László

„A panaszt a nyomozás határideje alatt kell elbírálnia az ügyészségnek. Ez általában harminc napot vesz igénybe" – magyarázta a lapnak Balogh Gábor. „Amúgy kaptunk egy értesítést, amelyben az áll, hogy meghosszabbították a nyomozást. Ám hogy mikorra zárulhat le az ügy, azt egyelőre nem lehet megjósolni."

Balogh megerősítette azt is, hogy Oszter egyelőre nem kaphatja vissza a vezetői engedélyét.

„Amíg le nem zárul a nyomozás, addig bevonták a jogosítványát. De ez csupán egy ideiglenes intézkedés. Ha megy valahova, megoldja tömegközlekedéssel. Legszívesebben egyébként busszal közlekedik. Ha nagyon siet vagy valami fontos elintéznivalója van, akkor pedig taxival utazik" – árulta el a jogi képviselő.

Oszter Sándor falnak ütközötthttp://www.life.hu/bulvar/20140214-oszter-sandor-szinesz-autojaval-falnak-es-egy-marvanyoszlopnak-hajtott-terepjarojaval.htmlA Kossuth-díjas színész a falnak és egy márványoszlopnak hajtott terepjárójával, amivel 700 ezres kárt okozott. Közleményben közölte, hogy nem fogyasztott alkoholt.TV + Bulvár--VV Béci farag rappert Aurelióból http://www.life.hu/bulvar/20140602-vv-beci-farag-rappert-vv-aureliobol.htmlVV Aurelio pár nappal ezelőtt kijelentette, hogy rapperként szeretné a nevét halhatatlanná tenni, amit egyelőre csak a helikopterezéshez köthetünk. Nem is gondolnád, kire bízták a VV 6 győztesének karrierjét - egy korábbi ValóVilág-játékosra!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBemutatkozott az X-Faktor új mentorahttp://www.life.hu/bulvar/20140603-little-g-weevil-azaz-szucs-gabor-az-x-faktor-uj-mentora-bemutatkozott-az-rtl-klubon.htmlFurcsa angol nevéről és eddigi munkásságáról is vallott az X-Faktor új mentora, Little G Weevil.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.