A véres támadásról vallott Shodeinde Dorka

Forrás: RTLKLUB -
X-Faktor vér sérülés támadás Fókusz (tévéműsor) áldozat sokkoló arc énekesnő Shodeinde Dorka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktorból megismert énekesnőt a hétvégén pohárral arcon csapták. A sokkoló támadásról a Fókuszban mesélt Dorka.

Ahogy a Life.hu is megírta, szombaton hajnalban kórházba került Shodeinde Dorka, Geszti Péter egykori mentoráltja, mert egy budapesti szórakozóhelyen pohárral arcon vágták.

Forrás: RTLKLUB

„Egy szórakozóhelyen voltam a barátaimmal, amikor váratlanul hozzánk csapódott egy vadidegen lány. Elkezdett kötekedni, ekkor a barátom közénk állt, hogy ne történjen baj, de hirtelen megemelte a poharat és eltalálta az arcomat. Nagyon gyorsan történt az egész, dőlt a fejemből a vér, majdnem elájultam és utána bementünk a kórházba" – magyarázta Dorka, aki biztos benne, hogy nem színes bőrű párja miatt történt a támadás, aki ott sem volt vele a helyszínen.

Családjával megy a dzsungelbe Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/bulvar/20140604-sebestyen-balazs-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-forgatasara-csaladjat-is-magaval-viszi-a-dzsungelbe.htmlAz RTL Klub műsorvezetője családjával utazik a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatására, hogy Vadon Janival közösen navigálja a dzsungelben helytállni próbáló sztárok mindennapjait.TV + Bulvár--A-Dance – itt a legújabb testformáló őrület!http://www.life.hu/bulvar/20140603-a-dance-itt-a-legujabb-testformalo-orulet.htmlA forradalmian új mozgásforma hódít hazánkban. Az egy és kétórás edzésprogram során hosszú jóga bemelegítéssel készítik fel a testet a fokozott igénybevételt jelentő táncos részre. Nagy Adri énekesnő is kipróbálta,és azonnal beleszeretett!TV + BulvárOrigoA Dodgem lett Magyarország legjobb sulizenekara!http://www.life.hu/bulvar/20140603-b-the-first-elso-online-tehetsegkutato-dontoje-percrol-percre.htmlKedd este élőben közvetítettük az első magyarországi online tehetségkutató verseny, a B the First döntőjét. Kiderült, melyik Magyarország legjobb sulizenekara!TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.