Kirabolták, megzsarolták Berki Krisztiánt

TV2 betörés zsarolás rablás Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is írt róla, hatalmas felfordulásra érkezett haza a minap Berki Krisztián és Hódi Pamela. A kupit nyilván nem betörő, hanem az Édes Élet stábja csinálta, hiszen a show-nak forognia kell.

Megjátszott döbbenettel és forgatókönyvszerű veszekedéssel reagált a pár arra, amikor észrevették, hogy Berki széfjének lába kelt. Ám hogy a történet még "izgalmasabb" legyen, a sztori kitalálói gyorsan egy zsarolót is beleálmodtak a családi drámába. A pénzügyeivel folyton címlapokon lévő testépítőn most legalább egy egész ország kárörvendhet, akik pedig a rajongói közé tartoznak, vele izgulhatnak, hogy sikerüljön előkerítenie a húszmilliót és visszakapja a széfet. Überéletszerű videó következik:

Bódi Sylvi is elhagyja a Cukormadarakathttp://www.life.hu/bulvar/20140604-bodi-sylvi-modell-pszichologia-szakon-tanul-tovabb-ausztral-vagy-angol-egyetemen.htmlAhogy a Life.hu korábban megírta, tanulási lázban ég Bódi Sylvi. A csinos modell eddig a nyelvtanulásra koncentrált, majd úgy döntött, pszichológus lesz. Most pedig a Facebookján bejelentette, nem dolgozik tovább együtt a Sugarbird csapatával. Mi történhetett? TV + BulvárOrigo"Zsírmelle" nőtt Győzikének...http://www.life.hu/bulvar/20140531-gaspar-gyozo-plasztikai-beavatkozasnak-koszonheti-hogy-nincs-noi-melle.htmlAz Édes Élet szereplője a fogyókúra és torna segítségével sem tudta leadni a mellén felgyűlt zsírt, plasztikai sebészhez kellett fordulnia. TV + BulvárOrigoTíz perc, tízmillió forintérthttp://www.life.hu/bulvar/20140531-berki-krisztian-zenei-karrierre-keszul-milliokat-ker-erte.htmlEgy nagy táska pénzt kért és kapott azért, hogy saját popszámot készítsen Berki Krisztián. A celeb azt mondja, a minőséget mindenhol meg kell fizetni. Na, persze...TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.