Dukai Regina dögös ruhában készül a vb-re

Forrás: Bálint Enikő -
Dukai Regina ruha Feczesin Róbert foci-vb 2014 foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina is megkezdte a felkészülést az idei foci-vb-re. A modellnek szinte kötelessége a részvétel, ugyanis párja, Feczesin Róbert az olasz másodosztályban szereplő Padova focistája.

Ha nem is a pályán, de a fotós kamerái előtt már készül a vb-re Regina. A modell bevetette sportos testét, amelyre a futballrajongó hölgyek számára tökéletes választásnak tűnő miniruhát húzott.

Forrás: Bálint Enikő

"Nem tudom még, hogy kinek fogok szurkolni, de Robival a legtöbb meccset együtt fogjuk nézni, és ő valamiért mindig a győztes csapatnak szurkol. Így könnyű lesz a dolgom" - árulta el Regina, aki éppen Sanghajban pihen, azaz készül a vb-re.

Kulturális programajánló június 19 és 25 között foci VB-vel!http://www.life.hu/kult/20140604-kulturalis-programajanlo-junius-19-es-25-kozott.htmlKidobták Pákót a lakásból, ahol élthttp://www.life.hu/bulvar/20140605-fekete-pako-mulatos-enekest-sogornoje-kilakoltatta-a-lakasabol.htmlHárom év után kényszerkijelentéssel költöztette ki Fekete Pákót a sógornője.TV + BulvárRTLKLUBMegtermékenyítő központban foganhat Vajnáék gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20140605-andy-vajna-es-vajna-timea-gyereket-szeretne-a-baba-megtermekenyito-kozpontban-foganhat-meg.htmlVajna Tímea néhány éven belül szülne férjének, már utána is nézett a lehetőségeknek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.