Nem minden sztár gyászolja az iWiW-et

iWiW megszűnés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem gyászolják sztárjaink az iWiW-et, sokan régóta nem is használják. A mai sztárok közül többen kellemes emlékeket őriznek a közösségi portálról, amelyet az elmúlt években felváltott az egész világot behálózó Facebook.

Király Viktor csak tőlünk értesült róla, hogy megszűnik az iWiW, az általunk megkérdezett többi sztár már tudomásul vette, hogy vége egy meghatározó korszaknak, amelyből nem lehetett kimaradni. Már hosszú idő óta nem is látogatták az oldalt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Régen iWiWeztem. Az iWiW-ben pont az tetszett, hogy tudtál keresgélni, de nem volt meg az a fajta közösségi kommunikációs ereje, mint ami a Facebooknak. De szerintem kimondhatjuk, hogy nem gyászoljuk" - emlékezett rá vissza Kasza Tibor.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Király Viktor nem is hallott róla, hogy vége az iWiW-nek. "Megszűnik az iWiW? Tényleg? Én használtam, én még abból a korszakból származom. A megasztárosoknak, akik utánam jöttek, már kötelező volt Facebook-oldalt csinálni, nekünk még nem. Több ezer ismerősöm van rajta, akkor ez volt a menő. Szóval én nagy rajongója voltam, csak aztán áttértem a Facebookra."

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Tolvai Reni nem is ismerte, így nem fáj érte a szíve: "Soha nem használtam az iWiWet. Romániában éltem három évvel ezelőtt, és ott nem volt divat, senki nem is használta."

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.