Éneklés helyett spirituális pályát választott volna Erdőhegyi Brigitta

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Erdőhegyi Brigitta spiritualitás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki köszöntötte volna a születésnapján Gorbacsovot, és a Depeche Mode együttes tagjai kivel töltötték volna budapesti estéjüket, ha Erdőhegyi Brigitta nem az éneklést választotta volna?

A világ és az ember létezésével és működésével foglalkozna a törékeny Brigitta, ha nem az énekesi pályát választotta volna.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Amióta megszülettem, kicsit másként látom a világot, mint a többiek. Jól éreztem magam, azt hittem, mindenki ugyanígy gondolkozik, aztán ahogy cseperedtem, feltűnt, hogy sok mindennel egyedül vagyok. Ezt a látásmódot szokták manapság a spirituális jelzővel illetni. A világ ma abba az irányba megy, hogy ez már nem olyan furcsa. Ez a hobbim, tulajdonképpen az életem, és ehhez tökéletesen illeszkedik a zene" – árulta el Brigitta, aki szerint az alkotói munka mellékterméke, hogy állandóan mozgásban van.

Berki Krisztián őrjöngötthttp://www.life.hu/bulvar/20140606-berki-krisztian-az-edes-elet-sztarja-orjongott-kiderult-pamela-intezte-aranytombje-ellopasat.htmlAz Édes Élet sztárja teljesen kibukott, amikor megtudta, igazából mi történt széfjével és a benne lévő aranytömbbel. Korábban azt hitte, betörtek hozzá. Hát nem...TV + BulvárOrigoGyerekre vágyik Bebehttp://www.life.hu/bulvar/20140605-gyerekre-vagyik-bebe-a-a-back-ii-black-enekese.htmlMegérkezett a nyár, amely a zenészeknek a munkáról, a bulikról szól. Kevés idő marad ilyenkor a családra, ezért Bebe, a Back II Black énekese mielőtt belevágott volna a koncertezésbe, elvitte feleségét egy romantikus hétvégére.TV + Bulvár--Dukai Regina dögös ruhában készül a vb-rehttp://www.life.hu/bulvar/20140605-dukai-regina-parja-a-focista-feczesin-robert-a-modell-kulonos-modon-keszul-a-vb-re.htmlDukai Regina is megkezdte a felkészülést az idei foci-vb-re. A modellnek szinte kötelessége a részvétel, ugyanis párja, Feczesin Róbert az olasz másodosztályban szereplő Padova focistája.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.