Fogkefével fogja lemosni a Lánchidat Schmuck Andor

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
fogyás Schmuck Andor Lánchíd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schmuck Andor ismét fogyókúrába kezdett. A három hónapos kúra után látvány mindenképpen lesz, ugyanis ha nem a politikus 40 kilóval könnyebb testét csodálhatjuk meg, akkor azzal fog minket szórakoztatni, hogy fogkefével lemossa  a Lánchidat. Akkor most minek drukkoljuk?

Nem az első alkalom, hogy diétázni kezd a nagylábon élő Schmuck Andor. Bár a pár évvel korábbi akciójában nem sikerült teljesítenie a fogadalmát, a vállalt 60 kilós fogyást, ezért a ruhájára erősített mikroportba kukorékolva futott végig az Andrássy úton.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

„80 nap, mínusz 40 kg - ezt a fogadást kötöttem a barátaimmal. Ha sikerül, 1000 élelmiszercsomagot oszthatunk szét a rászorulóknak! Ha nem sikerül, fogkefével moshatom le a Lánchíd korlátját. Az igazság pillanata augusztus 22-én lesz!" - tette közzé tervét a közösségi portálon.

"Öt napja küzdök már a fogyókúrával! Az első 80 nap lesz csak nehéz, utána már minden könnyű! Napi 250 kalóriára állítottam be magamat, ennyit viszek csak be a szervezetembe. Reggel egy fél kígyóuborkával kezdem a napot, utána 10 óraira 2 db vitamint veszek be. Ebéd gyanánt jön a dőzsölés, fél zöld salátát eszem. Uzsonnára ismét két vitamin az adagom, ha rendes voltam, akkor vacsorára egy tojásfehérjét fogyasztok el, néha egy egész virslit" - osztotta meg velünk új étkezési szokásait a politikus, aki ezek után nem csoda, hogy finom falatokkal álmodik.

„Sütöttem már álmomban lángost, és álmodtam a kedvenc helyem sörben sült csülkéről. Most senki sem segít a fogyókúrámban, hosszú évek tapasztalataira alapozom az étkezésemet. A jövő héttől pedig nekiállok mozogni is, speed-fitneszre fogok járni. Csak győzzem energiával "- nevetett Andor, aki tegnap kiment terepszemlét tartani a hídra.

„Nagyobb a híd, mint gondoltam. Akkora a kihívás, hogy muszáj lefogynom, nincs kedvem hidat mosogatni.A barátnőm a fogkefegyűjtők táborába tartozik, de annyiban még segít, hogy megígérte, lelakatolja a hűtőt. Magamban pedig már a győzelmi menüt is összeállítottam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.