botránykönyv edző Szepesi Nikolett Gyurta Dániel úszó Széles Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavalyi évben Szepesi Niki, volt úszónő Én, a szexmániás könyve kavart nagy port az úszótársadalomban, idén pedig Gyurta Dani mestere, Széles Sándor jelentkezik botránykönyvvel.

A halálraítélt című kötetre nem féltékeny Szepesi Niki, mert úgy gondolja, egy edző egészen más szemszögből közelíti majd meg a témát – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

"Egyrészt az én két könyvem már nagyrészt lefutott, másrészt, bár nem olvastam még, Sanyi bácsi alighanem egészen más dolgokról ír, mint én" - fogalmazott Szepesi, aki csak jót tud mondani az edzőről.

"Én mindig is nagyra tartottam és tartom ma is. Annak idején még azon is gondolkodtam, átigazolok, hogy az ő tanítványa lehessek. Mert túl a tanítványai sikerein az is mellette szólt, hogy ő egy kedves, vicces ember, akinek az edzésein nem kell állandóan gyomorgörcsben lenni, hogy mikor és miért cseszik le az embert" - magyarázta Niki.

Milliókat keres az Attractionhttp://www.life.hu/bulvar/20140610-attraction-tancegyuttes-millliokat-keres-miota-megnyerte-a-britain-s-got-talentet.htmlMagyarország leghíresebb táncegyüttese milliókat keres a haknikkal, mióta megnyerték a brit Csillag Születiket.TV + Bulvár--Csobot Adél kalapban, Katy Perry kendőben szexizikhttp://www.life.hu/bulvar/20140609-csobot-adel-es-katy-perry-enekesno-pucer-vallu-fotoja-az-instagramon.htmlVégre, itt a nyár! Hogy ezt elhiggyük, arról nemcsak a hazai sztárok, hanem a külföldiek is gondoskodnak. Tele van a net nyaralós, bikinis, vízparton vagy napozás közben készült fotóval.TV + Bulvár--Sztárduettek Az ének iskolájábanhttp://www.life.hu/bulvar/20140606-a-tv2-az-enek-iskolaja-tehetsegkutato-kozepdontojeben-a-diakok-sztarokkal-enekeltek-duettet.htmlA középdöntőhöz érkezett a gyermek tehetségkutató műsor, kiderült, kik jutottak a legjobb hat közé. Köztük van már a nyertes is. A Life.hu-nak több tippje is van, ki lesz az idei évad legjobb diákja.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.