Lánynak született, de fiúként él az Éjjel-Nappal Budapest Szabija

ÉNB Szabi Éjjel nappal Budapest RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabiként költözött be az Éjjel-Nappal Budapest Hannájának albérletébe egy új szereplő, aki a civil életben lánynak született. Szabit valójában Dalton Zsófinak hívják, aki azt sem bánja, hogy a tévénézők fiúnak hiszik.

"A szoknya helyett a nadrágot választottam" - nyilatkozta a Blikknek a lány, aki nem árulta el, hogy heteroszexuális-e. "Gyerekorom óta így öltözködöm, így élem a mindennapjaim. Én nem Barbie-val játszottam, hanem G. I. Joe-val. De nem az a célom, hogy átvágjam az embereket, majd jót nevessek rajtuk, amikor rádöbbennek, hogy valójában lány vagyok és nem fiú, hanem egyszerűen így érzem jól magam."

A Life.hu-n nemrég egy megindító kisfilmet mutattunk be egy kislányról, aki valójában fiúnak született. A szülők teljes mellszélességgel felvállalták transznemű gyermekük igazi identitását és mindenben segítették. A cikket itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.