Varga Viktor a nyakába kapta lábát a Cometen

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Viva Comet 2014 Cinthya Dictator Varga Viktor vörös szőnyeg jóga láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor énekes hajmeresztő szerelésben és fura pózokban parádézott a VIVA Comet vörös szőnyegén. Bevonulni tudni kell, kérem!

Nem hazudtolta meg magát a VIVA Cometen sem az esküvőjüket ide-oda tologató bohókás magyar sztárpár, Varga Viktor és Cinthya Dictator. Viktor fura, indiános ruhában érkezett a zenecsatorna jeles eseményére, ahol a fotósok nagy örömére még különféle jógapózokba is vágta magát. Sőt, még a lábát is a nyakába akasztotta. Szerencsés ez a Cinthya, hogy ilyen hajlékony vőlegénye van! :)

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Varga Viktornak nincs ideje Cinthyárahttp://www.life.hu/bulvar/20140612-varga-viktornak-es-cinthyanak-nincs-ideje-megszervezni-az-eskuvot-vallottak-be-a-viva-cometen.htmlA VIVA Cometen természetesen ott volt az extravagáns páros is, akiknél rákérdeztünk, viharos kapcsolatuk jelenleg milyen stádiumban van. Szóval lesz esküvő vagy sem? Végre elárulták!TV + Bulvár--Inkognitóban érkezett Szabó Zsófi a VIVA Cometrehttp://www.life.hu/bulvar/20140611-szabo-zsofi-es-baronits-gabor-egyutt-a-viva-comet-dijatado-galan.htmlSzabó Zsófi egy éve még merész, szinte mindent látni engedő csipke- és tüllruhában érkezett a VIVA Cometre. Idén úgy kellett rá vadászni.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVIVA Comet: Kiszel új pasit, Tolvai Reni fémcicit villantotthttp://www.life.hu/bulvar/20140611-elo-kozvetites-percrol-percre-a-viva-comet-2014-dijatado-galarol.htmlMinden év egyik legnagyobb eseményének számít a VIVA Comet-gála, ahol ilyenkor nemcsak a magyar zenei élet legismertebb arcai, hanem a bulvárújságírók is megjelennek. Az előbbiek díjat kapnak, díjat adnak át, vagy egyszerűen megmutatják magukat, az utóbbiak sztorikat vadásznak A Nagy Nyári Uborkaszezon előtt. A Life.hu újságírói beszámolnak arról, amit nem láthatsz a tévében vagy az online közvetítésben.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.