Váratlan események hálójába került Dundika

virág Viva Comet Dundika alsónadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még jó, hogy Dundika a zalakarosi pihenés helyett a VIVA Comet-díjátadót választotta, ugyanis akkor nem ismerkedett volna meg az alsógatyából előkerülő virággal.

Dundika, azza Majoros Hajnalka roppant csinosan jelent meg a díjátadó gálán, ahová egyáltalán nem készült.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Itt sem kellett volna lennem, mert már két napja Zalakaroson pihentem a barátnőimmel, a gyereket pedig itt hagytam az apjának. Ma viszont hirtelen úgy döntöttem, hogy visszajövök, mert Petiék fellépnek. Ruhám sem volt, felhívtam egy közismert divatmárkát, hogy estére ruhára lenne szükségem, tudnak-e adni. Szerencsére volt 34-es méretük ebből a modellből, még jó, hogy ilyen apró vagyok" – mesélte Dundika, aki nem számított arra, hogy egy videoriporter az alsógatyájából előhúzott virággal fog kedveskedni neki. Az, hogy mit gondolt róla, az arcára volt írva!

Forrás: Life.hu
Tóth Gabi teljesen bevadult Markó Robi melletthttp://www.life.hu/bulvar/20140612-toth-gabi-bevadult-dogos-ruhaban-partizott.htmlViszonylag szolíd, a produkciójához illő latinos ruhában érkezett a VIVA-Comet gálára Tóth Gabi, aki a műsor után teljesen bevadult. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMiért titkolja szerelmét Fluor és Bogi?http://www.life.hu/bulvar/20140612-fluor-tomi-es-bogi-igy-turbekolnak-egymassal.htmlHiába próbálja Fluor Tomi és az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjében feltűnt fiatal énekesnő, Bogi titkolni a kapcsolatát, szemfüles fotósunk megörökítette őket azokban a pillanatokban is, amikor nem tudták, hogy figyelik őket.TV + Bulvár--Varga Viktor a nyakába kapta lábát a Cometenhttp://www.life.hu/bulvar/20140612-varga-viktor-enekes-az-idei-viva-cometen-a-nyakaba-kapta-labat.htmlVarga Viktor énekes hajmeresztő szerelésben és fura pózokban parádézott a VIVA Comet vörös szőnyegén. Bevonulni tudni kell, kérem!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.