Mindenki megismerkedhet Kate Upton festett puncijával - közelebbről is!

modell retusálás Photoshop Kate Upton punci nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Upton nemrég ünnepelte 22. születésnapját. Az Egotastic.com nem Kate Uptont, hanem a világot lepte meg a dúskeblű modell soha nem látott fotóival. Na, jó: lehet, hogy Kate Upton is meglepődött.

Ahogy a Life.hu is megírta, Kate Upton a Sports Illustrated magazin kedvéért vetkőzött le. A mindig tökéletes modelleket foglalkoztató lap részéről merész választás volt a vaskos combú, derék nélküli lány, akinek viszont olyan erotikus kisugárzása van, amivel mindent el lehet adni.

Bizony, ezek a retusált képek. Forrás: http://sportsillustrated.cnn.com

Akkor azt írtuk, hogy Kate csak egy kis bugyit visel. Valami teljesen elterelhette a figyelmünket arról, hogy a bögyös szőkeségen a bugyi is testfestékkel készült. A lap képszerkesztői úgy döntöttek, nem mutatják meg Kate Upton festett punciját a maga teljes valójában. Az Egotastic.com viszont másképp döntött és betört Kate intim szférájába. A retusálatlan képeket ide kattintva nézheted meg.

Kate Upton kisebb melleket szeretnehttp://www.life.hu/trend/20140416-kate-upton-kisebb-melleket-szeretne.htmlKi gondolta volna, hogy napjaink egyik legnépszerűbb fürdőruha-modellje kebelméreteire fog panaszkodni? Pedig így történt: Kate Upton bevallotta, kosármérete bizony zavarja.Trend--Kamu Kate Upton meztelen fotójahttp://www.life.hu/trend/20140312-kate-upton-amerikai-modell-meztelen-fotoja-kamu-photoshoppal-vetkoztettek-le-most-perelnek.htmlÚgy vetkőzött le pucérra, hogy nem is tudott róla: hatalmas botrányt kavart a modell Photoshoppal levetkőztetett fotója.Trend--Így hat a súlytalanság Kate Upton melleirehttp://www.life.hu/trend/20140219-kate-upton-amerikai-modellt-zero-gravitacio-kozben-fotoztak-a-sports-illustrated-magazin-szamara.htmlIzgalmas helyszínen fotózták az egyik legszexisebb modellt: egy szál bikiniben lebegett egy nulla gravitációs erő hatását keltő zuhanás közben.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.