főzőshow A konyhafőnök hobbiszakács RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A konyhafőnök címmel új főzőshow-val erősít az RTL Klub: a műsorban hobbiszakácsok mutathatják meg, mire képesek. A győztes tízmillió forinttal mehet haza – írja az Origo. 

Az RTL Klub várja mindazok jelentkezését, akik otthonosan mozognak a konyhában, szenvedéllyel főznek, és akik szerint egy jó fogás elkészítése művészet. Űzhet a jelentkező bármilyen foglalkozást egy kivételével: nem lehet hivatásos szakács - közölte a csatorna. Jelentkezni az RTL Klub honlapján lehet. Hajrá!

Forrás: RTLKlub
Bódi Sylvi bejelentkezett az álomnyaralásbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140619-bodi-sylvi-modell-bali-szigetere-utazott-szorfozni.htmlSylvi éppen Bali csodálatos szigetén tengeti az idejét szörfdeszkája kíséretében, amellyel újra megtalálták a közös hangot. TV + Bulvár--VV Dorkával hozták össze Istenes Bencéthttp://www.life.hu/bulvar/20140619-istenes-bencet-az-rtl-klub-musorvezetojet-osszehoztak-vv-dorkaval-a-valovilag6-jatekosaval.htmlBár az érintettek mindent tagadnak, folyosói pletykák szerint a ValóVilág6 döntője után Dorka rányomult Bencére.TV + BulvárRTLKLUBDanics Dóra nem egyedül megy a tengerpartra http://www.life.hu/bulvar/20140604-danics-dora-enekesno-kutyajaval-sarival-megy-nyaralni-horvatorszagba.htmlDanics Dóra nem vágyik másra, csak egy kis nyugalomra és napfényre. Az X-Faktor nyertese nyár közepén tud elszabadulni néhány napra, hogy végre feltöltődjön.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.