Krasznai Tünde döntött! Beperli a fotójával visszaélő nőt

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
X-Faktor George Clooney per énekesnő Krasznai Tünde csaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tünde megdöbbent, amikor megtudta, az ő fotójával ellátott igazolvánnyal tévesztett meg nyugdíjasokat egy csaló.

F. József és felesége önkormányzati dolgozónak adta ki magát, így jutottak be egy idős ember házába, ahol készpénzt emeltek el a szekrényből. F. József egy George Clooney arcképével ellátott igazolvánnyal, felesége pedig Krasznai Tünde fotójával készített papírokkal igazolta magát – írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

„Felháborító ez az eset. Ügyvédhez fordulok, és lehet, hogy pert indítok az arcképemet felhasználó nő ellen" – mondta az X-Faktor énekesnője.

A neves ügyvéd, dr. Kamarás Péter szerint Krasznai nyugodt szívvel perelhet, hiszen a csaló visszaélt a személyiségi jogaival, és cselekedetével sértette Krasznai hírnevét.

„A nem vagyoni kártérítés akár a milliós összeget is elérheti. A sérelemdíj annál magasabb, minél több esetben élt vissza a csaló az énekesnő fényképével" - vélekedett Kamarás.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság vizsgálja, hány bűncselekményt követett el a házaspár. A gyanúsítottakat őrizetbe vették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.