Istenes csúnyán beszólt Iszak Esztinek

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Viva Comet műsorvezető Istenes Bence Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyacsatornáját, jelenlegi munkahelyét és exbarátnőjét is kellemetlen helyzetbe hozta Istenes Bence egy rádióműsorban. 

A Való világ 6 műsorvezetője a Music FM reggeli élő adásában osztotta ki Iszak Esztert és Bártfalvi Sándort - írja a Bors.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

"Az idei Cometet egyszerűen kínos volt nézni. Ez a gála ilyen kellemetlen még soha nem volt. Esztert és ezt a Sanyócát örökre letiltanám a képernyőről. Ez a két műsorvezető évek óta vezeti a Cometet, de nemhogy fejlődnének, egyre rosszabbak. Még az előadókat sem képesek normálisan fel­konferálni, ráadásul három éve ugyanaz a szövegük. Semmi improvizáció, semmi kreativitás: ugyanazokat a klisés kérdéseketteszik fel, sőt szerintem még a jó estét, sziasztokot is a papírról olvassák" – cinkelte Istenes Iszakot, ami azért nem túl elegáns, tekintve, hogy a lány évekkel ezelőtt a barátnője volt.

Különösen kínos, hogy Bence a Viva Comet médiatámogató rádiójában mondta el mindezt. A Viva marketingigazgatója a Borsnak így nyilatkozott: "A két médiacég időközben egymással már a megfelelô szinteken egyeztetett, sikerült tisztázni és rendezni a hely­­zetet. A nézettségi adataink bizonyítják, hogy igenis kedvelik Esztit és Sanyócát".

Szabó Zsófi újra Hajdúékkal bandázikhttp://www.life.hu/bulvar/20140622-szabo-zsofi-sarka-kata-es-hajdu-peter-kibekultek.htmlAhogy a Life.hu is megírta, egy ideig úgy tűnt, vége Szabó Zsófi és Sarka Kata barátságának. A lányok azonban Hajdúné vallomását követően újra közel kerültek egymáshoz és a minap közös szelfit posztoltak. TV + BulvárOrigoPucéron forgatott klipet Antal Timihttp://www.life.hu/bulvar/20140622-antal-timi-x-faktoros-meztelenul-forgatott-klipet.htmlBevállalós, pikáns fszexi klipet készített Antal Timi. A fiatal énekesnő új oldalát mutatja meg ezúttal. TV + BulvárOrigoA hét botránya - Schobert Norbi felkavarta az állóvizethttp://www.life.hu/bulvar/20140620-a-life-hu-bulvarkokteljaban-schumacher-bajor-imre-gyozike-kiszel-tunde-schobert-norbi.htmlKitört a nyár és vele együtt beköszöntött az uborkaszezon. A celebek is - a tévéműsorokban való szereplés helyett - ha tehetik nyaralni mennek vagy gyerekeikkel töltik a vakáció idejét. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.