Kapócs Zsóka újra virul

Forrás: Kapócs Zsóka/Facebook -
betegség színésznő Kapócs Zsóka gyomorrontás Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, lebetegedett Balin Kapócs Zsóka. Ahogy kell, ezt gyorsan ki is posztolta, később pedig gyors gyógyulását tett közzé. 

Megnyugodhatnak Kapócs Zsóka rajongói, a színésznő ugyanis jól van és máris mosolygós képet tett ki a Facebookjára.

Forrás: Kapócs Zsóka/Facebook

"Mondtam, hogy egy öregharcost nem olyan könnyű eltenni láb alól. Köszönöm a tanácsokat, megfogadtam őket, plusz egy-két gyomorfertőtlenítés és láss csodát, már napozom! Puszi Nektek, tök arik voltatok, hogy aggódtatok értem!!" -írja.

Színpadra vágyik Zana Józsefhttp://www.life.hu/bulvar/20140622-zana-jozsef-szinesz-nem-kap-munkat-veszelyben-a-megelhetese.htmlA súlyos műtéten és depresszión átesett Zana József semmit sem szeretne jobban, mint újra dolgozni. Az idős színészre azonban nem tartanak igényt a színházak.TV + BulvárOrigoA száz leggazdagabb magyar segítségét kéri Alekoszhttp://www.life.hu/bulvar/20140622-alekosz-a-mark-zuckerberggel-valo-talalkozohoz-a-szaz-leggazdagabb-magyar-segitseget-keri.htmlNéhány héttel ezelőtt a Life.hu szerkesztősége - és valószínűleg rajtunk kívül sokan mások - egy emberként kapott röhögőgörcsöt Alekosz Mark Zuckerbergnek írt magyar nyelvű levelén. Most itt a folytatás... Számunkra eldönthetetlen, hogy a ValóVilág 4 nyertese csak viccel vagy komolyan is gondolja, amit közzé tett. Reméljük, az előbbi! TV + BulvárOrigoMozgássérülteknek fenntartott helyen parkolt Aureliohttp://www.life.hu/bulvar/20140622-vv-aurelio-es-vv-zsofi-mozgasserulteknek-fenntartott-helyen-parkoltak.htmlA múltkori gyorséttermes balhéja után most újra kiverte a biztosítékot VV Aurelio. A ValóVilág 6. csajozógépe tiltott helyen parkolt. Naná, hogy lebukott! TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.