Színpadra vágyik Zana József

Forrás: TV2 -
színház színész anyagi nehézség Zana József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A súlyos műtéten és depresszión átesett Zana József semmit sem szeretne jobban, mint újra dolgozni. Az idős színészre azonban nem tartanak igényt a színházak.

A színész, bár több színházigazgatónál is kopogtatott, ezidáig nem járt sikerrel, már ami a munkakeresést illeti. Azt állítja, nem bántja a dolog, ugyanis pályafutása során a legnagyobbakkal játszhatott együtt, ám a megélhetése veszélyben van.

Forrás: TV2

"Ma már az sem baj, ha egy énekes raccsol vagy egy színész nem tud normálisan beszélni. A tehetségkutatókban sem tűnnek fel kiemelkedő személyiségek, inkább csak átlagos előadók. Mostanság pedig az is divat, hogy a nők még nyolc hónapos terhesen is a közönség vagy a kamerák előtt állnak, pedig szerintem ilyenkor már nem kéne szerepelni" - mesélte a Hir24-nek Zana.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.