Borzalmas! Öt órán át vártak a mentőre Bódy Magdiék

Forrás: facebook/Bódy Magdi -
Bódy Magdi mentők énekesnő Alzheimer-kór várakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő idős édesanyja rohamot kapott, az ügyeletes orvos által kihívott mentőautó azonban órákig nem érkezett meg.

Bódy Magdi énekesnő hosszú évek óta ápolja Alzheimer-kóros édesanyját, Klári nénit, aki pénteken rohamot kapott. A kiérkező orvosi ügyelet sürgősséggel hívott mentőket az idős asszonyhoz délután fél hat körül, ám csak éjjel 11 után vitték kórházba az idős beteget. Az énekesnő órákon keresztül rettegett édesanyja életéért – írja a Blikk.

Forrás: facebook/Bódy Magdi

„Alig lélegzik az anyukám, kérem, siessenek!" – könyörgött Bódy Magdi a telefonban, miután már három órát várt a mentő érkezésére, Klári néni ágya mellett tehetetlenül üldögélve. „Jeges rémület szorongatta a torkom, elakadt a szavam is. Aztán amikor már ötödször is felhívtam a mentőszolgálatot, azzal nyugtattak, hogy legyek türelemmel, majd jönnek. Úgy látszik, idegesítette őket az aggodalmam, mert megkérdezték, hány éves a beteg, és amikor válaszoltam, hogy nyolcvanhét, akkor arrogánsan annyit mondtak: Az még nem halálos!" – mesélte az énekesnő.

„Az egész történetet csak azért hozom nyilvánosságra, hogy az illetékesek gondoljanak inkább az emberekre, mint a felesleges stadionokra" – üzente az énekesnő mások érdekében is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.