Ez aztán a karrier! Kisegítő munkás lett VV Cristofel

valóvilág munkás kisegítő konyha szakítás VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pittman Cristofel pohárszedő lett, citromot vág, és az asztalokat takarítja le a vendégek után. Miután jómódú barátnőjével szakított, véget ért a macsó gondtalan élete.

Cristofelről nemrég derült ki, hogy egy melegtárskereső oldalon hirdeti magát, de tagadta a vádakat. A botrány után pedig párjával, Kovács Gigivel is szakított. Cristofelnek ezért költöznie kellett a nő nagy házából és munkát kellett keresnie. A Blikk egy szórakozóhelyen talált rá, ahol órák hosszat citrom-, lime- és narancsszeleteléssel bíbelődött.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

„Cristofel körülbelül egy hete dolgozik nálunk, de nem pultosként, hanem pohárszedőként. Kisegítő munkákat végez, úgyhogy most is éppen a konyhán van, gyümölcsöt vág a pultosoknak" – mondta a szórakozóhely egyik munkatársa.

Az egykori villalakó azonban nem volt ilyen készséges: "Hagyjatok, nem akarok nyilatkozni!" – mondta feldúltan.

Hiányozni fog? Kelemen Anna befejezi Édes Életéthttp://www.life.hu/bulvar/20140623-kelemen-anna-befejezi-az-edes-elet-sorozatot-egyelore-nem-forgat-a-stabbal.htmlA TV2 parkoló pályára tette az énekesnek készülő szexszimbólumot, aki állítólag beteg kutyáját választotta a műsor helyett.TV + BulvárOrigoKrasznai Tünde döntött! Beperli a fotójával visszaélő nőthttp://www.life.hu/bulvar/20140620-krasznai-tunde-az-x-faktor-enekesnoje-beperli-a-not-aki-fenykepevel-visszaelt.htmlTünde megdöbbent, amikor megtudta, az ő fotójával ellátott igazolvánnyal tévesztett meg nyugdíjasokat egy csaló.TV + Bulvár--Nyalja-falja egymást a két VV-sztárhttp://www.life.hu/bulvar/20140618-vv-zsolt-es-vv-viki-a-valovilag6-szereploi-csokban-forrtak-ossze.htmlHihetetlen, de VV Zsolt és VV Viki kapcsolata az intimitás határait súrolja. Vajon mi van a két ValóVilágos között?TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.