VV Zsófi lemaradt a színitanodáról

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
színésznő iskola VV Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába szeretne színésznő lenni VV Zsófi, nem jön össze neki a szeptemberi iskolakezdés.

Zsófika minden vágya, hogy színésznőnek tanuljon. A cuki lány már egy hónapja kinézte magának Gór Nagy Mária Színitanodáját, de elfoglaltságai miatt nem sikerült jelentkeznie az iskola jubileumi 30. tanévére. Még a pótfelvételit is lecsúszta!

Fotó: Hámori Zsófia - Origo


„Most kellene eldöntenem, hogy állandó munkát keresek magamnak vagy tanulok, és csak alkalmi munkákból fogok élni. Semmi konkrét elképzelésem nincs, egy hónapon belül ki fogom találni, mit kezdjek az életemmel. Jó lenne egy saját vállalkozás, de arra nincs pénzem. Egyelőre megélek a fotózásból, megszoktam, hogy 16 éves korom óta magamat tartom el, igaz, anyukáméknál lakom, ez nagy segítség. Sajnos most döbbentem rá, hogy addig halogattam a beiratkozást a tanodába, hogy lecsúsztam még a pótbeiratkozást is. Talán majd telefonálok, hátha van még valamiféle lehetőség" –tervezget a cuki lány, aki Aurelióban megtalálta szerelmét.
„Azon idegesítettem magamat, hogy az emberek nehogy azt higgyék, csak a pénzért vagyok vele. Nem is nagyon fogadok el tőle semmit, pár ruhát vett csak nekem ajándékba. Ígérte, hogy a nyereményéből engem és Vikit is felöltöztet majd, de nem akarom emlékeztetni erre a kijelentésére. Ha nem lennénk egy pár, akkor bizony könyörtelenül behajtanám rajta."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.