Meglepetésutazásra repíti szerelmét Gesztesi Máté

meglepetés Gesztesi Máté London nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Romantikus férfi Gesztesi Máté! Szerelmét, Magdit egy meglepetésutazásra szeretné elrepíteni nyáron.

A héten forgatott utoljára a Jóban Rosszban sorozatban Gesztesi Máté, aki annak ellenére nem tervez hosszabb nyaralást, hogy nem lesz napi elfoglaltsága. Egy hosszabb hétvégére azért szeretne elutazni, nagy terve, hogy szerelmét, Magdit elviszi álmai városába.

Nézd meg, milyen celebekkel mozizott Gesztesi Máté! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Júliusban nem játszom olyan sokat, így sikerül majd pár napra elutaznom, augusztustól pedig ismét forgatok. Egy meglepetéssel készülök Magduskának, elviszem külföldre, Londonba. Mivel nagy musicalrajongó, a Nyomorultakat vagy valamelyik közismert darabot néznénk meg. Egyik este majd eléállok és megkérem, hogy csomagoljon, mert másnap indulunk" – tervezget lelkesen Máté, aki időbeosztásuk különbözősége miatt édesapjával, Gesztesi Károllyal nem készül közös nyaralásra. Máté öt éve egy nyaralás alkalmával ismerte meg szerelmét, a nála 11 évvel idősebb Magdit, akinek tavaly megkérte kezét és tervezik az esküvőt is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.